Program neformalne edukacije ,,Tvoja karijera može početi ovdje’’

U okviru strategije za razvoj talenata, revizorsko konsultantska kompanija EY (Ernst & Young), u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, organizuje program „Tvoja karijera može početi ovdje“, namijenjen studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u Crnoj Gori.
ey
Program je usmjeren na neformalnu edukaciju talentovanih mladih lidera – kroz niz treninga, radionica i testiranja kandidati će sakupljati bodove, a najuspješnijima će biti obezbijeđene stipendije i prakse u EY Podgorica, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine. Svi učesnici (100) dobiće sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY i  Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.
Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni i visokoobrazovani mladi, do treće godine od diplomiranja.

Način prijavljivanja: CV na engleskom jeziku dostaviti do 01. februara 2015. godine na mail: [email protected]. U fazi predselekcije studenti mogu biti pozvani na telefonski intervju. Odabrani studenti dobijaju obavještenje o datumu i mjestu održavanja programa do 13.02.2015. Za sve informacije, pratite Facebook stranicu EY Serbia Careers i Twitter nalog @EY_CareersSR.

Ne propusti svoju #eymnkarijera!

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: