M:tel Digitalna fabrika pretvara startap ideju u biznis

M:tel Digitalna fabrika u Podgorici je veliki projekat koji ima za cilj razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija. Prvi put u Crnoj Gori, inovativnim ljudima iz oblasti IT-a se omogućava puna podrška u realizaciji ideje i njenoj valorizaciji u konkretan realan biznis. M:tel Digitalna fabrika kreatorima dobre IT ideje nudi odlične uslove za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa, kako bi u što kraćem roku pokrenuli projekte i razvili uspješno poslovanje.

Pored moderno opremljenog prostora u centru Podgorice, koji se stavlja na raspolaganje startap kandidatima, uključujući sve sadržaje u prostoru, m:tel je izdvojio pola miliona eura za investiranje u nazanimljivije ideje. Takvim pristupom tehnološkim inovacijama i ukupno ovom tržištu, kreativni ljudi sa inovativnim idejama dobijaju vrlo konkretnu podršku i priliku da od ideje razviju proizvod koji će značiti uspješan biznis.

Ljudima sa kreativnom startap idejom, Fabrika omogućava mentorstva, master klasove i treninge, mentorske sesije i radionice sa međunarodnim stručnjacima, meetupove i još mnogo drugih sadržaja koji će pomoći učesnicima da svoju ideju valorizuju na ispravan način.

Startap vikend, koji će se održati od 06-08. oktobra u prostorijama m:tel Digitalne fabrike, poslužiće kandidatima da se upoznaju sa petomjesečnim programom koji ih očekuje, kao i mentorima koji će stanare voditi kroz cjelokupan proces pravilnog razvoja i artikulacije startap ideje.

Svoje startap ideje zainteresovani mogu prijaviti putem sajta m:tel Digitalne fabrike.

 

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: