Digitalizuj.me vol. 48 – Aleksandra Petrovski – „Kako da blogovanjem dobijete (nove) poslovne prilike“

NVO Digitalizuj.me organizuje 48. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u četvrtak, 20. aprila, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom „Kako da blogovanjem dobijete (nove) poslovne prilike“, a predavač je Aleksandra Petrovski – po obrazovanju novinarka, a po opredeljenju kreatorka multimedijalnog sadržaja i web kopirajterka.

Petrovski će govoriti o poslovnoj upotrebi bloga, pa će prisutni na predavanju moći da primijene dobijene savjete  ako pišu svoj portfolio blog, ali i ako pišu uslužno za klijente. Petrovski ukupno 17 godina radi u medijima, a poslednjih sedam godina na internetu. Priređivala je i učestvovala na brojnim kursevima, obukama i predavanjima iz oblasti online medija. Mentoriše kreatore sadržaja i one kojima su potrebne dobre priče. Prvi blog je pokrenula 2006. godine, a na adresi alex5rovski.com od 2012. praktično prikazuje stečeno umijeće. Sa Jelenom Radovanović je 2016. godine osnovala wwwrite.rs, centar za kreatore web sadržaja, u okviru kojeg se primarno bave edukacijom i izradom strategija sadržaja za mala i srednja preduzeća. Kao konsultanti, pomažu web piscima da skrate svoj put do uspješne karijere, blogerima da postave kvalitetne osnove svog bloga, a biznisima da maksimiziraju efekte svog web nastupa.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara u nastavku.

Author: Milena Akovic

Student na Ekonomskom fakultetu. Ljubitelj putovanja i aktivizma. U slobodno vrijeme najviše voli da čita knjige, od teorija zavjere pa do savremenih tehnologija i digitalnog marketinga.

Share This Post On

Vaše mišljenje: