„Prilike“ – Nađa Stojanović na praksi u farmaceutskoj kompaniji

Nađa Stojanović, učenica srednje medicinska škole u Podgorici obavila je praktičnu obuku u okviru programa “Prilike”. Oblast koja je interesovala je oblast farmacije. Nakon obavljene obuke prenosimo njene utiske.

Kao učesnica programa, koja je svoj radni dan provela u “ADOC Pharm” kompaniji, gdje sam iskusila svijet farmacije iz drugačije perspektive, smatram da su Prilike – jedinstvena šansa za sve mlade koji su u najvažnijem životnom periodu – periodu odabira svog životnog poziva.

Topla preporuka za program Prilike uz poruku da ~ Ne možemo uticati na smjer vjetra, ali možemo podesiti jedra. ~

Ako ti se dopalo Nađino iskustvo prijavi se i ti za tvoju jednodnevnu praksu u okviru programa „Prilike“.

O programu

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ implementira program Prilike uz podršku UNICEF u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care. Program ima za cilj da omogući adolescentima u Crnoj Gori, učešće na praktičnoj obuci, kako bi saznali više o potencijalnim mogućnostima za razvojem karijere i uspješno se pripremili za tržište rada.

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me, zajedno sa kompanijom ili organizacijom civilnog društva u kojoj će se odvijati tvoja praktična obuka, omogućiće bezbjedno okruženje uz poštovanje svih aktivnih epidemioloških mjera.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: