Digitalizuj.Me radionica “Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije” uskoro počinje

Još jednom smo se našli pred nezahvalnim zadatkom – da od nekoliko puta većeg broja prijavljenih odaberemo njih 25 (koliko naši kapaciteti omogućavaju) za koje smatramo da će učešće u radionici imati najveći uticaj na njihovo buduće profesionalno usavršavanje.

digitalizuj-me-facebook-cover1-radionica-okt-2016

Veliko hvala svima koji su nam ukazali veliko povjerenje time što su se prijavili na radionicu! Izuzetno nam je drago što vidimo da se sve više mladih ljudi prepoznaje u ovoj oblasti i da su neki od njih već imali zavidno iskustvo. Žao nam je što nismo mogli da primimo sve, ali pošto to nije bilo moguće, molimo vas da ukoliko ovog puta niste odabrani, nastavite da pratite naše aktivnosti. Trudimo se da radionice sličnog tipa organizujemo periodično, i time podijelimo svoje znanje sa što većim brojem zainteresovanih.

Fokus ove radionice će biti na znanjima i vještinama koje su vam potrebne kako biste vodili nastup kompanije na društvenim mrežama, ali i na razumijevanju digitalnog marketinga kao strateškog pravca kompanije. Uz praktična znanja dijeljenja informacija i oglašavanja na društvenim mrežama, želimo da vam prenesemo i specifičan, strateški, način razmišljanja, kako biste razumjeli gdje je mjesto društvenih mreža u cjelokupnoj marketing stategiji kompanije. Kako bismo to ostvarili, pripremili smo sledeći plan rada:

Datum        Naziv predavanja
10. novembar Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije
15. novembar Kreiranje strategija nastupa kompanije na društvenim mrežama
17. novembar Editorijal objava kompanije na društvenim mrežama
22. novembar Vizuelno privlačan sadržaj: Osnove grafičke i video montaže
24. novembar Oglašavanje na društvenim mrežama: Targetiranje i izvještavanje
29. novembar Upravljanje (negativnim) komentarima na društvenim mrežama
01. decembar Definisanje uspjeha i izvještavanje
Poslednja pitanja i nedoumice

Sva predavanja se sastoje iz teorijskog i praktičnog dijela tako da budite spremni na to da imate domaće zadatke koji će od vas zahtijevati da primijenite i prezentujete stečeno znanje.

Dragi učesnici, nadamo se da ćete uživati u druženju i učenju sa nama, kao i da će vam stečena znanja pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Vidimo se u četvrtak (10. novembra) u 19h, na prvom predavanju radionice, kao i svakog sledećeg utorka i četvrtka do njenog završetka. Digitalizuj.Me radionica “Nastup na društvenim mrežama kao dio digitalne marketing strategije” se organizuje u saradnji sa kompanijom ME-net, a održava se u City kvartu, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre.

Još jednom hvala svima i pozivamo vas da nastavite da pratite naš rad – pripremamo mnogo toga zanimljivog! 🙂

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: