Digitalizuj.me 39. događaj – “It’s a trap” – o Star Warsu, marketingu, liderstvu i društvenim mrežama

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 39. Digitalizuj.me događaj, organizovan u saradnji sa Nikšićkim pivom. Tema panel diskusije je “It’s a trap” – o Star Warsu, marketingu, liderstvu i društvenim mrežama. Panelisti su Jeffrey Buxton (sistem inženjer), Đorđije Kalezić (arhitekta i urbanista) i Milutin Pavićević (dizajner i programer), a predstavnik tamne strane Sile ili stručno – moderator biće Nikola Vulić (suosnivač Digitalizuj.me). Predavanje će se održati, po već ustaljenom običaju, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart), u srijedu, 16.12.2015. godine, sa početkom u 19h.

2000px-Star_Wars_Logo.svg

“Star Wars” (“Zvjezdani ratovi” ili “Ratovi zvijezda”) je serijal naučno-fantastičnih filmova koje je snimio scenarista/producent/reditelj Džordž Lukas. Prvi u nizu filmova (Epizoda IV: Nova nada) je izašao, sada već daleke, 1977. godine, a posljednji dio (Epizoda III: Osveta Sita) je izašao 2005. godine. Punih 10 godina su fanovi širom svijeta čekali nastavak ovog kultnog filmskog serijala i konačno su ga dočekali. Premijera sedme epizoda, pod nazivom “Buđenje sile”, je zakazana za 16. decembar, tačno u ponoć, a ako niste rezervisali svoje karte, bojim se da ste već zakasnili da prisustvujete ovom istorjiskom događaju. Zbog toga je Digitalizuj.me ekipa odlučila da okupi sve ljubitelje ovog serijala svega par sati uoči premijere, kako bi zajedno diskutovali o ovom fenomenu pop kulture.

May the Force be with you! 🙂

Događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno popuniti formular u nastavku:

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tragom - […]  Događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen. Prijave se mogu popuniti na: https://digitalizuj.me/2015/12/digitalizuj-me-39-dogadaj-its-a-trap-o-star-warsu/ […]

Vaše mišljenje: