Tvoj majstor – aplikacija

Pronalaženje majstora za bilo koju vrstu radova često može da bude mukotrpan proces. Nerijetko se dešava da potrošimo puno vremena na pronalaženje majstora, da bi se na kraju ispostavilo da smo angžovali nekog ko i nije baš kvalifikovan za radove ili popravke koje hoćemo da sprovedemo, tako da sve rezultira velikim gubitkom vremena i novca.

21688_1587555478181168_728713726474935264_n

Ideja za Tvoj majstor servis nastala je spontano i rezultat je potrebe da brzo dođemo do kvalitetnog i pouzdanog majstora. Imajući u vidu današnje trendove, cilj ovog projekta je spajanje koristi koje donose savremene tehnologije sa dostupnošću kvalifikovanih majstora, kako bi bila kreirana superiorna usluga u domenu raznih vrsta radova – od grubih građevinskih, pa sve do finih – zanatskih, kao i sitnih kućnih popravki. Konkretno, vrste radova za koje je moguće pronaći majstora kroz Tvoj majstor servis, uključuju:

Gipsane radove; Vodoinstalacije; Zidarske radove;
Molerske radove; Stolariju i bravariju; Betonske radove;
Fasaderske radove; Grijanje i klimatizaciju; Zemljane radove;
Keramičarske radove; Elektro radove; Odvoz materijala;
Parketarske radove Limarske radove; Namještaj;
Geodetske usluge; Ključ u ruke;

Rješenje koje se nudi u vidu Tvoj majstor servisa omogućava korisniku da na izuzetno jednostavan i brz način stupi u kontakt sa majstorom (fizičkim licem ili kompanijom), čime se štedi vrijeme, a samim tim i novac. Dodatno, servis pruža uvid u radno iskustvo majstora, ocjenu majstora  od strane korisnika koji je već imao prilike da ga angažuje, kao i mogućnost direktnog kontakta, što novim korisnicima omogućava da lako naprave razliku između kvalitetnog i manje kvalitetnog majstora.

m11

Servis je sada u fazi testiranja i prikupljanja inputa za dalja unapređenja. Trenute aktivnosti usmjerene su ka izgradnji kvalitetne baze majstora koji će “naseliti” bazu, kao i razvoju web-sajta i mobilnih aplikacija za korisnike Android i iOS operativnih sistema. Testna verzija Android aplikacije Tvoj majstor je već razvijena i može se naći na Play Storeu. Sve novosti vezane za razvoj servisa i aktivnosti koje se realizuju mogu se naći na Facebook stranici Tvoj majstor.

Razvojni put servisa, kako je naglasio jedan od članova tima, Haris Ljuca, je izuzetno izazovan, ali upravo to im daje podstrek da svakog dana sve više energije ulažu u pojednostavljivanje procesa i inoviranje usluge koju nude. Iako je Android aplikacija trenutno u testnoj fazi, istraživanja su pokazala da je naišla na izuzetno dobar odziv kod majstora i testne grupe korisnika, zbog čega je dinamika razvoja znatno ubrzana, što će potvrditi i novi update.

Screen Shot 2015-05-26 at 09.19.31

Na kraju, ekipa iza servisa Tvoj majstor kaže: “Ono što želimo da istaknemo jeste da imamo jasnu viziju u kom pravcu treba da razvijamo servis, kao i volju, energiju i resurse da se posvetimo ostvarivanju te vizije. Imajući to u vidu, ovom prilikom pozivamo sve majstore da nam se pridruže. Nije bitno za koju vrstu radova su specijalizovani, već da žele dodatno da unaprijede svoje poslovanje. Takođe, pozivamo i korisnike da, ukoliko su imali pozitivno sa određenim majstorom i kompanijom, da nam preporuče istog putem naše Facebook stranice ili e-maila info [at] tvojmajstor [dot] me. Vjerujemo da ćemo upravo kroz zajedničko djelovanje uspjeti da stvorimo inovativnu uslugu koja će za rezultat imati kako zadovoljnog korisnika, tako i zadovoljnog majstora!”

Mi im želimo sreću u daljem radu i da nastave sa nizanjem uspjeha! 🙂

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: