Nova aplikacija – Ajmo.me

Traženje prevoza na Internetu kako bi se uštedio novac za putovanje na našim prostorima postaje sve popularnije. Međutim, stranice na društvenim mrežama mogu biti nepregledne zbog čega nije lako uvijek pronaći prevoz koji nam je potreban. Upravo je to motivisalo grupu mladih iz Slovenije i Hrvatske koji su pokrenuli web stranicu ajmo za carpooling na kojoj brzo i jednostavno možete pronaći prevoz. Osnivač ove aplikacije, Matevz Petek, kaže da je glavni cilj da se podstaknu ostali studenti i da im se omogući da što više putuju na što jeftiniji i zanimljiviji način. ajmo

Ajmo, najbrže rastuća platforma za dijeljenje prevoza koja redefiniše tradicionalni način putovanja od sada je prisutna i u Crnoj Gori. Nakon Slovenije i Hrvatske, dostupna je i na domaćem tržištu čineći putovanja, kako na kraćim, tako i na dužim relacijama, lakšim i pristupačnijim. Vozači i putnici u mogućnosti su da brzo i efikasno podijele detalje svog putovanja putem besplatne Web, Android i iOS aplikacije, i međusobno se povežu. Ovim se podstiče jednostavan i bezbjedan prevoz do željene destinacije, a naglasak se stavlja na društvenu komponentu zajedničkog putovanja. U samo nekoliko sekundi, Ajmo dopušta putnicima da potraže prevoz do bilo kog odredišta u Crnoj Gori i regionu, a vozačima da objave slobodna mjesta u njihovim automobilima.

Odlazak kući za vikend studentima oduvijek je predstavljao problem, a ljudi koji svakodnevno putuju do posla takođe se suočavaju sa poteškoćama. Ajmo podstiče korisnike da do iste krajnje destinacije dođu zajedno, podijele troškove vožnje i pozitivno utiču na životnu sredinu, a sve to je propraćeno udobnim, pouzdanim i zabavnim iskustvom. Umjesto da se odluče za skupu vožnju autobusom ili iscrpljujući prevoz vozom, Ajmo omogućava putnicima i vozačima da se lako povežu.

Untitled

Aplikacija je skrojena tako da omogući bezbjedno dijeljenje prevoza. Zahvaljujući naprednim mjerama za verifikaciju identiteta, a koje uključuju potvrdu broja telefona i provjeru Facebook naloga, korisnici imaju priliku da prije samog putovanja saznaju ko je osoba sa kojom će podijeliti prevoz.

Dijeljenje prevoza putem Ajmo aplikacije jedinstveno je jer:

  • prevoz se olakšava kako na kraćim, tako i na dužim relacijama, a često i od vrata do vrata;
  • prevoz do željenje destinacije se ne podstiče radi profita. Ajmo je platforma koja omogućava ljudima koji se zadese da putuju na istu destinaciju da stupe u kontakt i podijele troškove putovanja;
  • Ajmo je dizajniran sa namjerom da omogući jednostavno, bezbjedno i udobno dijeljenje vožnje.

Skinite aplikaciju i uživajte u njenim “čarima”! Evo i linkova za download:

iOS aplikacija

Android aplikacija

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: