Digitalizuj.me “Startup Montenegro” vol. 6 – “Od koncepta do crowdfunding kampanje”

Šesto predavanje u okviru serijala “Startup Montenegro” će se održati u četvrtak, 30. novembra, sa početkom u 20h, u prostorijama kompanije doMEn (Podgorica, City kvart, Vojvode Maša Đurovića 3/1). U pitanju je predavanje pod naslovom “Od koncepta do crowdfunding kampanje”, a predavač je Darko Ivanović, osnivač startapa The Badger.

NVO Digitalizuj.me organizuje ove jeseni seriju besplatnih startap predavanja i radionica pod nazivom Startup Montenegro čiji je cilj da se postojećim i budućim startap preduzetnicima prenese znanje i iskustvo “starijih” startapera, kako bi ih motivisali i pomogli im da lakše i brže prođu kroz prve faze startapa, ali i da izbjegnu sve zamke u koje neiskusni startaperi upadaju.

Darko će govoriti o svom startapu – kako i zašto su došli na ideju, kako su formirali tim, kako su se pripremali za crowdfunding kampanju, kako je kampanja tekla, koje su greške pravili, što su iz njih naučili i što su im planovi za budućnost.

Predavanje je besplatno i nije potrebno prijavljivati učešće, ali je poželjno da učesnici budu prisutni i na svim ostalim predavanjima, jer je serijal “Startup Montenegro” koncipiran tako da učesnike logičnim redom vodi kroz teme koje su bitne početnicima u svijetu startapova, a definisane su Lean Canvasom.

Okvirni plan serijala “Startup Montenegro” je sljedeći:

30. oktobar – Za koga ja ovo radim? (Problem/Customer Segment)
06. novembar – Kako da znate da vam je ideja dobra?
09. novembar – Kako da se izdvojite iz gomile? (Unique Value Proposition/Solution)
16. novembar – Startap upravljan tržištem (Distribution Channels)
23. novembar – [Odloženo] Kako postati ekspert? (Revenue Stream/Cost Structure)

30. novembar – Od koncepta do crowdfunding kampanje (Startup case study)
07. decembar – Key Metrics/Unfair Advantage
16/17. decembar – #DigitalizujMe Startap vikend i Demo Day

Na kraju, ne zaboravite da proslijedite ovu informaciju svim prijateljima. 🙂 Vidimo se!

Author: Dražen Žujović

Jedan sam od osnivača tourvia.me, prvog crnogorskog startapa. Inžinjer elektrotehnike koji se trenutno najviše bavi internet marketingom. Aktivno radim na razvoju startap zajednice u Crnoj Gori. Prirodno stanište su mi rok festivali.

Share This Post On

Vaše mišljenje: