Otvaranjem prodavnice u Baru završen projekat #TelenorProdavnica

Prije nešto više od godinu dana kompanija Telenor započela je veliki projekat otvaranja novih i redizajniranja postojećih prodavnica širom Crne Gore. Digitalizuj.Me ekipa je bila redovan gost na otvaranjima, a utiske iz posjećenih gradova mogli ste pratiti na našim nalozima, i uopšte na hashtagu #TelenorProdavnica.

Prva redizajnirana prodavnica otvorena je u Ulcinju 03. februara 2014. godine, a zatim i u Bijelom Polju, Cetinju, Tivtu, Beranama, Kotoru… Sve do 01. aprila ove godine, kada je otvorena i prodavnica u Baru, poslednja u nizu redizajniranih prodavnica u Crnoj Gori. Čuvena plava vrpca presječena je čak 15 puta, u 13 crnogorskih gradova!

kj

Sam projekat je kreiran sa idejom da se kvalitet usluge u Telenor prodavnicama podigne na najviši nivo, odnosno da bude potpuno u skladu sa svjetskim standardima u dizajnu i tehnologiji. Redizajnirane prodavnice uređene su tako da omogućavaju korisnicima značajno bolji pristup informacijama i proizvodima, uz naravno mnogo savremeniji ambijent, kao i unaprijeđen kvalitet mreže i informisanje potrošača o 4G tehnologiji (o čemu smo vam i ranije pisali).

Telenor prodavnica

Otvaranja su od samog početka, osim ovih inovacija i specijalne dekoracije (balona, kolača i čuvenih plavih koktela), pratila i neka iznenađenja, pa su posjetioci prvog dana otvaranja svake od prodavnica imali priliku i da osvoje nagrade, vrteći, sada već prepoznatljivi plavo bijeli Telenor točak zabave. Vrijedne nagrade osvajali su i posjetioci koji bi prvih dana po otvaranju prodavnica potpisali postpaid ugovore.

točak sreće

Svečanim otvaranjem i petnaeste redizajnirane prodavnice u Baru završen je jedan od najvećih realizovanih projekata kompanije Telenor. Korisnici u Baru dobili su time priliku da se među prvima informišu o proljećnoj kampanji za postpaid korisnike, kao da i uživaju u nizu drugih pogodnost, o kojima se možete informisati na zvaničnom sajtu kompanije, ali i na društvenim mrežama.

Otvaranje prodavnice u Baru pratilo je, kao i uvijek, interesovanje građana, i svečana, a s druge strane i prijatna, ležerna atmosfera. Dok su se zainteresovani korisnici informisali o ponudama i paketima u samoj prodavnici, drugi su se zabavljali igrajući igrice na otvorenom, na ekranima postavljenim pored ulaza u prodavnicu.

Digitalizuj.Me ekipa se odlično provela na svakom od ovih otvaranja. Vjerujemo da će korisnici uživati u ambijentu i ponudi novih Telenor prodavnica širom Crne Gore, a kompaniji Telenor želimo još mnogo uspješnih projekata! 🙂

Author: Jelena Lakicevic

:)

Share This Post On

Vaše mišljenje: