Startup takmičenje na Spark.me konferenciji

Na regionalnoj marketing i Internet konferenciji Spark.me, koja će se održati 31. maja i 01. juna u hotelu Mediteran u Bečićima u Crnoj Gori, biće realizovano i Startup takmičenje, koje će pobjednika odvesti u San Francisko.

Spark.Me startup takmičenje je fokusirano na inovacije, snagu ideja, potencijal startupa, timsku raznovrsnost, mogućnost razvoja i strategiju implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima i mreži investitora i eksperata iz startup svijeta.

“Pored edukativnog dijela, odnosno predavanja vrhunskih svjetskih stručnjaka, na Spark.me konferenciji predstaviće se startupovi iz cijelog regiona, a najbolji kojeg izabere žiri dobija priliku da svoj projekat predstavi u San Francisku, 21-23. septembra 2015. godine, u okviru TechCrunch Disrupt SF Startup Alley. Ovo je odlična prilika za sve iz cijelog regiona koji imaju ideju u koju vjeruju i koji žele da svoj projekat pretvore u stvaran biznis”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga doMen d.o.o, kompanije koja je organizator konferencije.

10354233_347646205390760_6934625201167336541_n

Svi oni koji žele iskoristiti ovu priliku, svoje prijave za startup takmičenje mogu poslati do 4. maja, 2015. godine u ponoć. Mogu se prijaviti svi startupovi koji postoje od 15. septembra 2013. godine (bili oni registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sad primili investicije manje od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje Tech Crunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati na TechCrunch Disrupt SF 2015 Startup Alleyu. Više informacija o uslovima takmičenja i procesu selekcije možete pronaći na sledećem linku.

Deset startup projekata koji prođu prvu selekcijsku fazu 11. maja 2015. godine, predstaviće se na Spark.me konferenciji 31. maja u petominutnim prezentacijama, nakon kojih žiri postavlja pitanja i bira tri najbolja projekta koja idu u finalnu rundu, koja je zakazana za 01. jun. Žiri na kraju bira najbolji startup koji će dobiti priliku da 21-23. septembra u San Francisku ostvari svoj san sa investitorima iz cijelog svijeta.

Aleja preduzetnika u San Francisku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost, i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat, odnosno biznis ideja, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Više o konferenciji Spark.me možete saznati na zvaničnom sajtu: www.spark.me.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: