Foodpanda i Donesi.com objavljuju partnerstvo

Svjetski portal za naručivanje hrane putem interneta Foodpanda, koji je aktivan u preko 40 zemalja i na pet kontinenata, objavio je nedavno da postaje partner sa Donesi.com u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Pored toga, Foodpanda preuzima servise NetPincer u Mađarskoj i Pauza u Hrvatskoj. Samo nekoliko nedjelja nakon konsolidacije tržišta u Indiji i Meksiku, kroz akviziciju servisa TastyKhana i PedidosYa, Foodpanda stremi ka liderskoj poziciji na tržištu centralno-istočne Evrope. Naš region, po mišljenju ljudi iz Foodpande, ima veoma važnu ulogu u njihovoj globalnoj strategiji.

Na ovaj način, Donesi.com i Foodpanda će ponuditi naručivanje hrane iz preko 550 restorana u više od 20 gradova u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Korisnici mogu da svoja omiljena jela naruče vrlo jednostavno putem starog sajta Donesi.com ili putem istoimenih mobilnih aplikacija (Android, iOS). Za restorane, ovaj onlajn servis omogućava povećanje prodaje u segmentu kućne dostave kroz onlajn i mobilne platforme, i obezbjeđuje im najnoviju tehnologiju za prijem narudžbina, kao i pristup detaljnim poslovnim analizama. Globalno, Foodpanda sarađuje sa preko 35.000 restorana u preko 40 zemalja u Evropi, Aziji, Africi, Južnoj Americi, i na Bliskom istoku.

Donesi_02

Donesi.com je vodeći servis za naručivanje hrane putem interneta u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, koji postoji od 2006. godine. Svojim gladnim korisnicima omogućava da hranu naruče lakšim i standardizovanim putem, iz preko 550 restorana, u više od 20 gradova. Donesi.com je poznat kao moderan i inovativan onlajn servis i dobitnik je velikog broja nagrada u regionu za tehnologiju i pružanje usluge. U Crnoj Gori, Donesi.com radi u sedam gradova, uključujući Podgoricu, Bar, Budvu, Kotor, Tivat, Herceg Novi i Nikšić.

foodpandaFoodpanda grupa je vodeći svjetski servis za onlajn naručivanje hrane. Ova kompanija omogućava restoranima da postanu vidljivi u onlajn i mobilnom svijetu, i obezbjeđuje im najnaprednija tehnološka onlajn rešenja. Svojim kupcima, Foodpanda/Hellofood nudi udobnost onlajn naručivanja hrane iz kuće, kao i najširi gastronomski spektar, odakle mogu izabrati svoju omiljenu hranu putem weba ili mobilne aplikacije.

Ralf Wenzel, ko-osnivač i globalni generalni direktor Foodpanda grupe, izrazio je zadovoljstvo zbog objavljenog partnerstva: “Foodpanda je uvijek imala fokus na istočnoj Evropi kao jednom od najvažnijih tržišta za kućnu dostavu hrane. Nedavne akvizicije su u skladu sa našom vodećom pozicijom i omogućiće nam da svojim kupcima ponudimo još bolju i potpuniju uslugu.”

Takođe, Ivana Zirojević, osnivač i direktor Donesi.com, izjavila je da su i u Donesi.com  veoma zadovoljni ovom saradnjom: “Donesi.com je preteča na internet tržištu za naručivanje kućne dostave hrane u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Drago nam je da možemo da objavimo partnerstvo sa servisom Foodpanda, koje će nam pomoći da svoj proizvod podignemo na novi nivo. Nastojaćemo da i dalje unapređujemo postojeće načine za naručivanje hrane, kako bismo svojim korisnicima omogućili veću udobnost, bilo kada, i bilo gdje da se nalaze.”

 

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: