Prijavite svoj inovativni projekat za besplatan intenzivan startup trening!

COINVEST je regionalna platforma čiji je cilj da izgradi vezu između visoko-tehnoloških startupova i investitora. Predstavlja dio PACINNO (Platform for trans-Academic Cooperation in Innovation) međunarodnog projekta koji je finansiran od strane IPA Adriatic Cross-border Cooperation Programme.

U oktobru i novembru 2014. godine, COINVEST će organizovati trening o investicionoj spremnosti startupova za inovativne projekte iz osam država jadranske regije – Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije. Odabranim projektima će biti ponuđen besplatan intezivan trening na temu izbora odgovarajućeg poslovnog modela, kao i tajni uspješnog predstavljanja biznis ideje, a dobiće i priliku da predstave svoje ideje pred regionalnim investitorima u novembru na nacionalnom Demo danu.

pacinno

Pozivamo sve inovativne startupove, timove i projekte da se prijave, kako bi iskoristili mogućnosti za povezivanje sa potencijalnim investitorima. Najbolji projekti iz svake države će, takođe, imati priliku da predstave svoje ideje na regionalnoj investicionoj konferenciji koja će biti održana u septembru 2015. godine na Krfu, u Grčkoj. Pravo da se prijave za COINVEST trening imaju:

  • postojeći visoko-tehnološki startupovi, koji su osnovani prije manje od dvije godine (na dan 01. novembar 2014. godine)
  • timovi sa sjajnom biznis idejom
  • inovativni projekti (prototipi, proizvodi ili inovacije procesa) postojećih malih i srednjih preduzeća

Napominjemo da postojanje preduzeća nije preduslov za prijavu na konkurs. Detaljne informacije o konkursu možete pronaći na sledećem linku.

Prijave na konkurs se obavljaju ovoj adresi.

Kontakt osoba za Crnu Goru je Vladimir Vulić, Ekonomski fakultet Podgorica, vladimir [TAČKA] m [TAČKA] vulic [@] gmail [TAČKA] com. Krajnji rok za prijavu je 30. septembar 2014. godine. Spisak odabranih projekata će biti objavljen 05. oktobra 2014. godine.

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: