Otvorene prijave za Startup Live

startup live

I ove godine u Novom Sadu, od 19. do 21. septembra, biće održan Startup Live. Ovaj trodnevni događaj, u organizaciji NVO e-Front, omogućava startupima sa idejom i u ranoj fazi, da se povežu, predstave svoj projekat, edukuju, i usmere, kako bi izvukli maksimum za svoj biznis.

U toku ova tri dana, startuperi će imati priliku prvo da prezentuju svoje ideje, nakon čega će se formirati timovi koji će dva dana raditi sa mentorima na raznim aspektima svog startupa: istraživanje tržišta, marketing kanali, prodajni kanali, dizajn, tehnička rešenja, pičovanje, lean principi…

Poslednjeg dana, učesnici će imati priliku da prezentuju svoj startup, ideju ili projekat pred panelom sudija, čiji saveti bi trebali da im pomognu u daljem razvoju ideja. Takođe, sudije će odrediti najbolje timove, za koje organizatori pripremaju različite nagrade. Pobednike očekuje glavna nagrada u vidu kotizacija za sve članove tima za učešće u online akademiji Startup Europe.

Kako da se prijavite?

Na događaj mogu da se prijave kompletni timovi, ali i pojedinci – programeri, dizajneri i biznis ekipa (marketing, prodaja itd), koji žele da se pridruže nekom od startup timova i prođu kroz događaj zajedno. Kao što vidite, dovoljno je da imate ideju i želju za razvojom.

Early bird karte su već u ponudi po ceni od samo 35€, dok su studentske karte 25€. Za tročlane i petočlane timove u ponudi su posebni paketi kotizacija od 65€, odnosno 100€. Registrovati se možete OVDE. 

Što se tiče smeštaja, prilikom kupovine karte biće vam ponuđena i opcija za rezervaciju/kupovinu smeštaja.

Besplatna kotizacija za jedan crnogorski startup

Organizatori Startup Live su za jedan crnogorski startup pripremili besplatne kotizacije (podrazumeva kotizacije za ceo tim, za sva tri dana – ne podrazumeva smeštaj). Pa zato, poziv svim startupima u Crnoj Gori da nam se do 05. septembra jave na email adresu [email protected], kako bi učestvovali u izboru srećnog dobitnika (angažovaćemo Suzanu Mančić specijalno za tu priliku, ne brinite 😉 ). Mi ćemo tog srećnog dobitnika o nagradi obavestiti putem maila, i tu ćemo informaciju objaviti na našoj Facebook strani.

Za sve dodatne informacije, pišite organizatorima na [email protected], pratite njihovu fb stranicu i twitter nalog

 

Author: Itana Prljevic

CMO i suosnivač MoreMoney.Me, platforme za novu generaciju savjetnika zasnovane na vještačkoj inteligenciji. Eko-aktivista po opredjeljenju, borac za društvene promjene po nasljeđu. Nosilac osmjeha. :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: