Sprema se interesantna startup jesen u Crnoj Gori!

Dragi prijatelji, krećemo s intezivnim startup druženjima. Ove jeseni malo mijenjamo koncept jer nam je želja da što više vas krene sa startup preduzetništvom. U poslednjih par godina, zajedno smo bili svjedoci stvaranja nekoliko startupova iz Crne Gore, i zato nam je želja da čitav ovaj proces jos više inteziviramo i da svima damo priliku da se oprobaju u kreiranju sopstvenog biznisa.StartupsKako bismo dobili što više materijala na kojem treba da se radi i oblikuje, odlučili smo da ovu jesen posvetimo vašim idejama i timovima. Stoga, pripremamo četiri startup-meetup događaja na kojima ćemo obrađivati sledeće teme:

Cilj svakog od meetupova je da razgovaramo o ovim temama, da razmijenimo ideje i da se bolje upoznamo, jer osnova svakog uspješnog startupa je ideja koju grupa ljudi koja teži istom cilju može da pretvori u stvarnost. Startup-idea-buildingDa ne bi sve to ostalo samo kao neka priča među nama, nakon meetupova planiramo da odradimo i jednu intezivnu radionicu nalik startup vikendu na kom će grupa od 5-6 mentora da radi sa vašim timovima, na vašim idejama. Cilj startup vikenda je da vaša ideja započne svoj život, odnosno da aktivno započnete sa radom na ideji, jer glavni događaj, onaj koji treba na neki način i da ozvaniči otvaranje vašeg sopstvenog radnog mjesta i biznisa, treba da se desi upravo nakon tog startup vikenda.

Ovog novembra, imamo čast da vam najavimo prvi WARP van Krakova, i to u Podgorici, koji hub:raum, akcelerator Deutsche Telekom grupe, organizuje u saradnji sa Digitalizuj.Me i sa Crnogorskim Telekomom, kao lokalnim partnerima. Dakle, svim timovima sa formiranim idejama, biće omogućeno da prisustvuju četvorodnevnoj startup radionici, na kojoj će uz pomoć međunarodnih mentora steći dragocjeno iskustvo.logo-warp-hubraumO svim ovim događajima ćemo pisati detaljnije u narednim sedmicama, a vas sve pozivamo da intezivno razmišljate o ovim temama i da intezivno razmišljate o tome da sami sebi stvorite novo radno mjesto. Sve što je potrebno da se vaša ideja razvije u narednim mjesecima dobićete ovdje u Crnoj Gori, u Podgorici, bez ikakve potrebe za putovanjem negdje dalje. Mentori, kako domaći, tako i međunarodni, će biti tu kod nas. Počev od meetupova, pa preko startup vikenda do četveoodnevne startup akademije WARP, imaćete priliku da puno naučite i da se pripremite za dobijanje investicije! Krećemo sa serijom od četiri meetupa, i to u srijedu 21. oktobra, i tako svake srijede, sljedeće četiri sedmice. Više priče o samim meetupovima će biti za koji dan, a nakon toga očekujte i više informacija o startup vikendu i WARP-u. Do tada …. razmišljajte! 🙂startup

Author: Predrag Lesic

još uvijek se pronalazim :D

Share This Post On

Vaše mišljenje: