They App čuva vaše uspomene od zaborava

Iz dobro obaveštenih izvora 🙂 saznajemo da se na Play Store pojavio novi startup sa regionalne scene. Ovoga puta iz beogradske  kuhinje. Odmah po saznanju instalirali smo aplikaciju i rešili da je isprobamo.

Koliko puta do sada ste bili u problemu jer niste mogli da se setite koje je omiljeno cveće vaše devojke? Baš na njen rođendan na primer 😮 O čemu vaša najbolja drugarica sanja? Šta vaš direktor ne voli da jede? Koja je omiljena torta vašeg poslovnog partnera?

They aplikacija vam omogućava da sačuvate sve detalje o vašim prijateljima i poznanicima, koje smatrate važnim , pa da se, kada vam zatrebaju, lako podsetite. Znate kako kažu, za pametnog i glupog – jedan pamti, jedan zapisuje 😉  Zainteresovani idejom ovog startupa došli smo do Jelene i postavili nekoliko brzinskih pitanja.

they app

Ko su ljudi iza kulisa zaslužni za TheyApp?

Naš tim se sastoji od troje prijatelja sa zajedničkim interesovanjima za sve digitalno, posebno aplikacija i startapova. Tu je Jovana Miljanović zadužena za PR i preduzetnički duh, Nikola Milošević programer, mag kodiranja i planiranja, i naravno ja, Jelena Popović, programer, zaluđenik za sve digitalno i preduzetnički svet.

Šta je They App? Još jedna aplikacija za hvatanje beleški?

They je aplikacija za upravljanje kontaktima (“Contact Relationship Manager” aplikacija) koja radi upravo to. Pomaže da zabeležite, a potom i kad zatreba znate sve one detalje o vašim prijateljima i poznanicima koje biste možda inače zaboravili. Takođe, iz aplikacije prijatelje možete pozvati, poslati poruku, pogledati njihove profile na društvenim mrežama.

they app2

Gde vidite dodatnu vrednost vaše aplikacije koja će vas probiti na svetsko tržište?

They app izdvaja to što je jednostavna za korišćenje i možete je koristiti za razne namene – Od pisanja podsetnika, vaseg ličnog dnevnika ili vođenja evidencije o vama zanimljivim osobama.

Na Play Store se može naći veliki broj pohvalnih komentara, ali i nekoliko zamerki. Šta planirate da menjate ili dodajete u sledećoj verziji aplikacije?

Želimo da unapredimo aplikaciju sa raznim dodatnim mogućnostima – bekapima, omogućimo sinhronizaciju na više uređaja, deljenje sadržaja između grupe korisnika, bolje integrišemo sa sa aplikacijama društvenih mreža itd. Ne planiramo baš sve od jednom za sledeću verziju – dodavaćemo postepeno, jedno po jedno. Jako cenimo svaki komentar i sugestiju, bili pozitivni ili negativni. Tako najbolje znamo na šta treba da se fokusiramo.

That’s the spirit! Kakve su ambicije tima za dalje ( možda neki akceleratori, takmičenja)?

Bilo bi nam zanimljivo i izazovno da učestvujemo na nekom takmičenju, naravno. Za sada, želimo da unapredimo aplikaciju, a ako neko bude želeo da nam pomogne u bilo kojem smislu, vrlo rado ćemo prihvatiti 🙂

Za sada toliko od They App ekipe. Želimo im puno uspeha u daljem radu i da nam brzo jave šta su novo smislili za naše uspomene.

P.S. moj omiljeni poklon je knjiga, pa zapamtite ili zapišite 😉

Author: Itana Prljevic

CMO i suosnivač MoreMoney.Me, platforme za novu generaciju savjetnika zasnovane na vještačkoj inteligenciji. Eko-aktivista po opredjeljenju, borac za društvene promjene po nasljeđu. Nosilac osmjeha. :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: