Jedna od najvećih konferencija za mlade u Evropi, LEAP Summit u Zagrebu, je objavila prve predavače

Organizacioni tim jedne od najvećih konferencija za mlade u Evropi, LEAP Summit, koja se održava od 11.do 13. maja, u Zagrebu, objavio je imena prva dva potvrđena govornika. Zadovoljstvo nam je što možemo da objavimo da je Digitalizuj.me medijski partner ovog prestižnog događaja.

Na LEAP Summit dolazi Javier Bajer, stručnjak za promjenu organizacione kulture, koji je proveo posljednjih 20 godina pomažući kompanijama i gradovima da se odreknu starih navika, prihvate promjene i tako stvore produktivniju sredinu za rad.

Javier Bajer

Sa velikim teorijskim i praktičnim iskustvom u području razumijevanja zašto se ljudi ponašaju na određeni način, Javier je u svojoj karijeri kreirao niz nagrađivanih projekata koji su rezultirali velikim promjenama. Javier je osnivač “The Talent Foundation” i bivši generalni direktor Accenturea u Londonu. Trenutno radi s velikim brojem međunarodnih organizacija i kompanija, od HSBC do Bakingemske palate, kao i sa vladama država i sa gradovima poput Buenos Ajresa. Javier je aktivni saradnik na RSA, i glavni urednik “Strategic HR Review“, profesor za promjene u organizacionoj kulturi Univerziteta de San Andreas, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Univerziteta Surrey. Doktorirao je u oblasti promjena u organizacionoj kulturi, a magistrirao je u oblasti neuronauke.

Drugi objavljeni govornik na LEAP Summitu je Russell Dalgleish, preduzetnik, investitor, strateg, inovator, i biznis trener. Russell je osnovao i izgradio brojne uspješne međunarodne kompanije iz oblasti tehnologije, inženjeringa, energetike, elektronike i preduzetništva. Posjeduje višegodišnje iskustvo u pokretanju i podsticanju rasta preduzeća u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD. Russell je veoma zainteresovan za tehnologiju, analitiku, robote, dronove i slično.

Russell Dalgleish

Russell je međunarodno priznat predavač, koji je učestvovao na preko 100 događaja u San Francisku, Los Anđelesu, Njujorku, Londonu, Abu Dabiju i mnogim drugim gradovima. Njegov fokus je na liderstvu, kreiranju vrijednosti, strateškom razmišljanju i rastu biznisa. Osnivač je vodećeg savjetovališta za biznis, Exolta Capital Partners, a proglašen je za jednog od 100 najuticajnijih britanskih preduzetnika. Nalazi se na “The Maserati 100” listi najuspješnijih britanskih poslovnih lidera koji podržavaju i razvijaju buduće generacije preduzetnika. Član je odbora direktora Institute of Directors, Scotland, i aktivni član Trgovinske komore Škotske. Russell je i savjetnik odbora direktora kompanija MBN SolutionsIQX LtdExsel Group i Scot Tech, kao i predsjednik škotske organizacije WeAreTheFuture  koja pruža podršku mladim preduzetnicima u čitavom svijetu.

Organizatori LEAP Summita će u narednom periodu objaviti imena i ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju LEAP Summit se mogu kupiti na zvaničnoj web stranici konferencije. Puna cijena karte je 200€, ali svi zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 33€ za studente i mlade, i od 65€ za preduzetnike do 20. februara. Cijena karte uključuje pristup konferenciji tokom sva tri dana konferencije, pristup na svih pet paralelnih pozornica u sklopu LEAP Summita, predavanja od strane vrhunskih svjetskih predavača, pristup svim radionicama, pristup neformalnom programu i dodatnim sadržajima poput “Open Mic Session” i bogati zabavni program.

LEap tw

Međunarodna konferencija mladih profesionalaca i preduzetnika, LEAP Summit, održaće se od 11. do 13. maja 2017. godine u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu, pod organizatorskom palicom Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije – HUKI. Više o konferenciji LEAP Summit možete naći na zvaničnoj web stranici konferencije, tu su i Facebook stranica kao i nalog na Twitteru.

Author: Milena Akovic

Student na Ekonomskom fakultetu. Ljubitelj putovanja i aktivizma. U slobodno vrijeme najviše voli da čita knjige, od teorija zavjere pa do savremenih tehnologija i digitalnog marketinga.

Share This Post On

Vaše mišljenje: