Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje – Najbolji startap će predstaviti svoj projekat investitorima u San Francisku

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je otvorio prijave za Spark.me startap takmičenje. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su nastali nakon 20. septembra 2014. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.SparkMeDay2.297-2

Sve što zainteresovani startapovi treba da urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/2016/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 4. maj 2016. godine. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me, 11. maja 2016. godine. Najbolje ocjenjeni startap će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smjestaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 12. do 14. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta.

Da je Spark.me pravo mjesto za startapove željne napretka govori i činjenica da će učesnici konferencije moći da uče od najzvučnijih imena startap svijeta, kao što su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih startap akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline) i Dejv Hejns (član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sjedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove).

Marvin Liao - Photo - 1

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator konferencije je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

 

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 150€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

11247611_538030329685679_2247355833385834382_n

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o Spark.me startap takmičenju, predavačima i konferencji uopšte možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici i Twitter profilu.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: