„Prilike“ – Jelena Jovanović na praksi u digitalnoj marketinškoj agenciji

Jelena Jovanović je učenica trećeg razreda srednje Medicinske škole iz Podgorice i za program „Prilike“ se prijavila jer je interesuje digitalni marketing. Dobila je priliku da jednodnevnu praksu obavi u preduzeću „Alicorn“. Jelena je iskoristila mogućnost da, iz prve ruke, doživi kako izgleda voditi naloge velikih kompanija – pomagala je u osmišljavanju tema za tekstove na sajtovima kompanija, opisima za objave na društvenim mrežama i osmišljavanju strategija za nove kampanje.

Jelenino iskustvo možeš pogledati u videu.

Ako ti se dopalo Jelenino iskustvo prijavi se i ti za tvoju jednodnevnu praksu u okviru programa „Prilike“.

O programu

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ implementira program Prilike uz podršku UNICEF u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care. Program ima za cilj da omogući adolescentima u Crnoj Gori, učešće na praktičnoj obuci, kako bi saznali više o potencijalnim mogućnostima za razvojem karijere i uspješno se pripremili za tržište rada.

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me, zajedno sa kompanijom ili organizacijom civilnog društva u kojoj će se odvijati tvoja praktična obuka, omogućiće bezbjedno okruženje uz poštovanje svih aktivnih epidemioloških mjera.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: