Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #15

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 15. po redu onlajn DevClub Meetup koji je na rasporedu u četvrtak, 25. februara sa početkom u 18h. Gost je Ivan Radunović koji će otvoreno podijeliti svoje zlata vrijedno iskustvo – Kako je to praviti online biznis u Crnoj Gori kroz primjer Trguj.me platforme?

Radunović će govoriti o tome šta je sve bilo potrebno uraditi u prethodnom periodu da bi Trguj.me svima bila dostupna na klik, kao i šta još možemo da očekujemo u narednom periodu. Biće riječi i o tehničkoj pozadini platforme i alatima korišćenim za realizaciju iste ali i o biznis i operativnim stranama vođenja jednog “online marketplace” kod nas. Koja su to rješenja za ono što u inostranstvu svi uzimaju zdravo za gotovo, a kod nas još uvijek predstavlja izazov: kako na najlakši i najpovooljniji način realizovati plaćanje karticama, kako realizovati čuvanje, pakovanje i isporučivanje robe trgovaca korisnicima i da li je moguće imati dostavu istog dana u Crnoj Gori.

Trguj.me je online platforma koja omogućava domaćim proizvođačima lakšu prodaju i brži put do domaćih kupaca. Nastala je kao ideja na prošlogodišnjem Coronathon.me takmičenju, gdje je i bila jedna od nagrađenih rješenja. U međuvremenu, firma Domen je sa grantom u vrijednosti od 20.000 eura velikodušno pomogla realizaciju ove ideje. Iza ideje stoji kompletna ekipa firme Codingo koja je u prethodnih 10 mjeseci uložila puno truda i rada na njenoj realizaciji. Trud se isplatio jer je Trguj.me platforma nedavno lansirana i sada dostupna svima.

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi. Učešće je potpuno besplatno.

Predavanje je omogućila Privredna Komora Crne Gore u saradnji sa Data Science sekcijom DevClub-a.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: