Telekomova panel diskusija na temu “Ekonomija dijeljenja”

Crnogorski Telekom u srijedu, 25. februara, sa početkom u 11 časova, u hotelu Podgorica, organizuje panel diskusiju na temu “Ekonomija dijeljenja” (eng. Sharing Economy). Na panelu će govoriti:

crnogorski telekom

Ekonomija dijeljenja podrazumijeva poslovni model baziran na dijeljenju resursa, koji omogućava korisnicima da koriste resurse na “on demand” osnovi, kad god se ukaže potreba, bez potrebe da se dobra kupuju. Dijeljenje dobara postoji oduvijek, ali je zahvaljujući razvoju internet i mobilnih tehnologija ono uzdignuto na viši nivo i dobilo na masovnosti. Danas je na ovaj način moguće iznajmiti sve online – sobu, auto, parking mjesto, alat, muzičke instrumente, kućne aparate… kao i obezbijediti razne usluge – od kupovine namirnica do pisanja projekata, dizajniranja i slično.

Govornici će, svako iz svog ugla djelatnosti, otvoriti mnoga pitanja i dati odgovore na datu temu. Broj mjesta je ograničen, a prijave za učešće na panelu svi zainteresovani mogu slati do ponedjeljka, 23. februara, zaključno sa 12 časova, na e-mail: sharing [at] t-com [dot] me!

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: