Otvoren konkurs za 2. generaciju Mladih Lidera u Crnoj Gori

Konkurs za 2. generaciju Mladih Lidera u kompanijama DMD Delta i Delta Transportni Sistem u Podgorici otvoren je do 15. marta u ponoć.

Svi mladi i ambiciozni građani Crne Gore mogu da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kojem će imati priliku da rade sa stručnjacima i da se usavršavaju, a oni koji se najviše istaknu dobiće priliku za stalno zaposlenje. Konkurs je otvoren za studente, apsolvente i svršene diplomce svih fakulteta, bez obzira na radno iskustvo, koji žele da postanu dio najuspješnijih kompanija u zemlji.

Prijavljivanje na konkurs je moguće isključivo online i to putem linka.

Program Mladi lideri uspešno se sprovodi u Srbiji od 2012. godine, i tokom ovih 8 godina prijavilo se više od 21 000 ljudi. Kroz program je prošlo 235 Mladih Lidera, njih 70 se zadržalo u kompaniji, a čak polovina tog broja danas obavlja odgovorne menadžerske poslove.

Zbog velikog interesovanja program je pokrenut 2018. i u Crnoj Gori kada je primljena prva generacija Mladih Lidera, a kompanija sada ponovo otvara svoja vrata svim zainteresovanim mladim ljudima.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: