Prijavite se za besplatnu online radionicu „Onlajn marketing – Facebook“

Pozivamo vas na sledeću u nizu besplatnih online radionica „Onlajn marketing – Facebook“, koja će se održati u četvrtak, 28. januara u 18:00h. Prijava za radionicu je dostupna na ovom linku. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“.

Na radionici ćete saznati i naučiti kako da napravite Facebook biznis stranicu, kakav sadržaj bi trebalo da predstavljate svojim pratiocima i kako da ih dodatno zainteresujete za vaš turistički objekat i usluge koje nudite. Predavanje će dodatno pružiti i konkretna znanja i vještine iz oblasti reklamiranja na Facebook Ads platformi (Facebook Business Manager).

Predavačica na radionici je Marina Ugrinić, menadžerka društvenih medija u ICT Hub-u. Ugrinićeva posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima. Završila je Fakultet političkih nauka, novinarsko-komunikološki smjer, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe vještu transformaciju komunikacijske infrastrukture.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je aktuelna situacija pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno je organizovano sedam radionica –  „Booking.com za početnike“, „Booking.com – napredna radionica“, „TripAdvisor – sve što treba da znate“, „Kako da poslujete na Airbnb platformi“, „E-mail marketing u službi turizma“, „Sve što treba da znate o kreiranju vašeg vebsajta“ i „Google alati u turizmu“.

Dodatne informacije: Tekuća godina je pokazala da je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Hercegovini” putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i veštine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namijenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prijavite se na radionicu „Onlajn marketing - Facebook“ - Mladiinfo Montenegro - […] Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. NAČIN PRIJAVE Za više informacija o načinu prijave na: https://digitalizuj.me/…/prijavite-se-za-besplatnu…/ ROK ZA PRIJAVU: 28.01.2021.…

Vaše mišljenje: