Prijavite se za GIST Tech-I startap takmičenje

GIST Tech-I je godišnje takmičenje preduzetnika iz zemalja čije su ekonomije u razvoju. Preduzetnici podnose prijave, koje potom pregledaju eksperti, prije nego pristupe globalnom javnom glasanju u kome se biraju finalisti.

U okviru GIST Tech-I 2019 takmičenja, do dvadeset pet finalista će dobiti priliku da učestvuje na Global Entrepreneurship Congress 2019 u Bahreinu, predstave svoju ideju i dobiju mentorstvo i investicije. Pobjednici takmičenja, odabrani od strane eksperata na kongresu, će dobiti nagrade i mentorstvo. Odabranim startapovima će svi troškovi biti poktiveni.

Od 2011. inovatori iz cijelog svijeta su predstavili svoje poduhvate kroz ovo takmičenje, a u online glasanju za izbor finalista učestvovalo je preko milion glasača koji su podržali talentovane preduzetnike.

GIST inicijativu vodi Državni sekretarijat SADa, a Tech-I takmičenje sprovodi AAAS (Američka asocijacija za napredak nauke). Sada je vaš red da učestvujete i podijelite svoju sjajnu ideju sa cijelim svijetom!

Pratite GIST na Facebooku i Twitteru.

Kako se podnosi prijava?

  • Potrebno je da se prijavite sa svojim GIST Network nalogom prije podnošenja prijave. Ukoliko nemate nalog, možete ga napraviti prilikom prijavljivanja.
  • Kada ste prijavljani na svoj nalog, pristupite podnošenju prijave na linku.
  • Popunite svako polje formulara za prijavu prije slanja prijave. Popunjavanje formulara oduzeće vam deset do petnaest minuta. Možete mijenjati odgovore nakon čuvanja aplikacije.
  • Ukoliko odlučite da mijenjate nešto u svojoj prijavi, možete joj pristupiti iz kontrolne table vašeg GIST Network Možete praviti izmjene sve do zatvaranja prijava.
  • Potrebna dokumenta: Pored ogdovora na biografska pitanja, potrebno je da odgovorite i na nekoliko poslovnih i tehničkih pitanja o vašem startapu, kao i pitch video od 90 sekundi.
  • Ukoliko kreirate vaš GIST Network nalog kroz proces prijave, neophodno je da potvrdite klikom na link koji će vam biti poslat mejlom, u suprotnom prijava neće biti prihvaćena.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete im se obratiti organizatorima putem mejla – [email protected].

Rok za prijavljivanje je petak, 23. novebar u 16:59h po našem vremenu.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: