Prijavite se za EU4Tech besplatni trening startapova za investicionu spremnost

Da li ste startap sa Zapadnog Balkana koji je u potrazi za stranim investicijama koje bi pomogle kompaniji da raste i ostvari svoj puni potencijal? EU4Tech Zapadni Balkan organizuje besplatno intenzivno mentorisanje u oblasti investicione spremnosti, nakon kojeg će uslijediti vježbe za pitching i investicioni forum u Beogradu, 25. aprila 2018. godine. Poziv je upućen svim startapovima, nezavisno od sektoraprijavite se i otključajte svoj investicioni potencijal! Rok za prijavljivanje je 28. februar 2018. godine.

Program investicione spremnosti će vas spojiti sa mentorom koji će vas podržati u potrazi za prilikama za pravnu, finansijsku i investicionu perspektivu. Mentori dolaze iz široke mreže međunarodnih partnera. Svi mentori imaju iskustva u prikupljanju investicija i kapitala za sopstvene uspješne poduhvate i pokrivaju širok spektar sektora i biznis modela.

Broj mjesta je strogo ograničen. Startapovi koji uspješno završe navedeni trening i za koje se procijeni da su spremne za investiciju biće pozvane da učestvuju u cjelodnevnim vježbama pitchinga 24. aprila, prije nego što se predstave publici adekvatnih investitora 25. aprila u Beogradu. Program investicione spremnosti (Investment Readiness – IR) se sastoji od:

  • mart-april: Mentorisanje i IR radionice sa međunarodnim ekspertima;
  • 24. april: Trening prezentacije investitorima (pitching) – Bootcamp;
  • 25. april: Investicioni forum sa prezentacijama investitorima iz Evrope i regiona i biznis povezivanje.

Radni jezik IR programa je engleski.

Ko bi trebalo da se prijavi?

EU4TECH trening investicione spremnosti (The EU4Tech Western Balkans Investment Readiness training) namijenjen je postojećim i startapovima u procesu nastajanja iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije koji su:

  • posvećeni razvoju svoje kompanije;
  • imaju razvijen proizvod/uslugu;
  • u fazi validacije ili su već ostvarili profit;
  • voljni da šire svoj posao kroz investicije.

Koliko košta učešće?

Ništa! Kompletan trening je besplatan, a uključuje učestvovanje u svim djelovima programa, uključujući i prezentacije i učešće na investicionom forumu.

Kako se prijaviti?

Učešće u programu je moguće samo ukoliko se prijavite, a broj mjesta je ograničen na 35 startapova. Morate reći nešto više o sebi, svom timu i kompaniji tako što ćete popuniti online prijavu. Formular je neophodno popuniti na engleskom jeziku. Rok za prijavljivanje je 28. februar 2018. godine.

Više o projektu, kao i formular za prijavu možete pronaći na zvaničnoj veb stranici.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: