Novi Spark.me 2017 govornik – Džejson Romejko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchhi

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, je najavio novog potvrđenog govornika. Radi se o Džejsonu Romejku (Jason Romeyko), bivšem kreativnom direktoru Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga.

Romejko je proveo više od dvije decenije radeći za Saatchi & Saatchi, međunarodnu kompaniju koja se bavi komunikacijama i advertajzingom i koja je poznata po svojim nesvakidašnjim i kreativnim rješenjima. Kao međunarodni izvršni kreativni direktor radio je na projektima za gigante kao što su Deutsche Telekom, Toyota i Glaxo-Smith Kline.

Tokom svoje karijere, Romejko je osvojio nekoliko Grand Prix, Zlatnih, Srebrnih i Bronzanih nagrada na Cannes Lions festivalu (globalnom događaju koji okuplja sve one koji rade u oblastima kreativnih komunikacija i advertajzinga). Takođe, osvojio je i veliki broj priznanja od strane stručnih tijela kao što su Eurobest (festival koji prepoznaje najkreativnije ljude i riješenja na nivou Evrope), London International Awards, ADCE, ADC, CCA, ADCI, Golden Drum, Epica, Clio i mnogi drugi.

Romejko je 2015. godine osvojio impresivnih 9 priznanja na Cannes Lions festivalu za saradnju sa Vangardist magazinom na njihovom “HIV+” izdanju, koje je za cilj imalo da podigne svijest o ozbiljnosti i implikacijama virusa. Izdanje je bilo specifično po tome što je prilikom štampanja korišteno mastilo pomiješano sa HIV pozitivnom krvlju. Već naredne godine, Romejko je osvojio 10 novih priznanja na Cannes Lions festivalu, prvenstveno za rad na prvoj mobilnoj igrici koja omogućava igračima da doprinesu borbi protiv demencije – Sea Hero Quest. O popularnosti igre govori činjenica da je preuzeta preko 2,3 miliona puta, te da je igranjem dobijena količina podataka za čije bi sakupljanje, u normalnim uslovima, bilo potrebno preko 7.500 godina.

Danas Romejko svoju karijeru nastavlja da gradi kao globalni izvršni kreativni direktor Serviceplan grupe, sa ciljem da je pretvori u prvorangiranu nezavisnu grupaciju advertajzing agencija na svijetu.

Ko su drugi predavači na Spark.me 2017?

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena četiri ovogodišnja govornika. U pitanju su:

  • Rori Saterlend (Rory Suterland) – potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu,
  • Džon Burkhart (Jon Burkhart) – specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona,
  • Rob Ficpatrik (Rob Fitzpatrick) – serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“,
  • Šarad Sagar (Sharad Sagar) – društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina”.

U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Kako možete kupiti kartu za Spark.me 2017?

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja.. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici i Twitter nalogu.

Imena do sada objavljenih govornika itekako obećavaju da će se Spark.me konferencija, još jednu godinu u nizu, pokazati kao fenomenalan događaj koji vam pruža nova znanja, poznanstva i kontakte, a poklanja tone inspiracije i nevjerovatnu energiju. 🙂 U išcekivanju novih govornika, savjetujemo vam da, ukoliko već niste, što prije obezbijedite kartu za konferenciju i priuštite sebi jedno nezaboravno iskustvo!

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: