LEAPin Podgorica – besplatna jednodnevna konferencija za mlade

Za sve fanove jedne od najvećih konferencije za mlade u Evropi, LEAP Summit, koji još uvijek nisu bili na glavnom događaju u Zagrebu, imamo sjajne vijesti – LEAPin stiže i u Podgoricu! 🙂 LEAPin Podgorica predstavlja besplatnu jednodnevnu konferenciju u organizaciji NVO Digitalizuj.Me, lokalnog partnera LEAP Summita. Konferencija će se održati u Omladinskom centru u Podgorici (Trg Nikole Kovačevića br. 13, “Žuta zgrada” u Bloku 5), 20. aprila 2017. godine, i trajaće od 10h do 15:30h. LEAPin Podgorica okupiće preduzetnike, mlade, studente, NVO lidere, pokretače svojih zajednica kao i stručnjake iz različitih oblasti.

Učesnici konferencije imaće priliku da čuju poznate predavače iz Crne Gore koji će predstaviti uspješne primjere i dati savjete iz svijeta tehnologije, inovacija, marketinga, preduzetništva i startapova. uke. LEAPin Podgorica predavači su:

  • Vladimir Vulić – Suosnivač NVO Digitalizuj.me. Konsultant u oblasti menadžmenta i inovacija. Programski direktor konferencije Spark.me.
  • Sanja Gardašević – Specijalista za brending i digitalni marketing. Content and Campaign Manager u kompaniji Alicorn. Dio organizacionog tima Spark.me. Ponosni član Digitalizuj.me.
  • Radivoje Drobnjak – Magistar ekonomskih nauka, menadzer za razvoj u marketing agenciji Montimprex, konsultant i trener za oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga.
  • Jennifer Buxton – Content strategist u Nova ivica i suosnivač jednog od prvih zajedničkih radnih prostora u Crnoj Gori Beta Bar. Mnogi je znaju kao Real Posh Mum.
  • Maja Jaredić – Marketing Direktor Flight Media-e, američke agencije za Inbound Marketing i dizajn, blogger, freelancer.
  • Dražen Žujović – Osnivač prvog crnogorskog startapa, aktivno pomaže razvoj startap zajednice u Crnoj Gori.
  • Ivana Grgurović – Student IV godine ekonomskog fakulteta, 2015 godine sam proglasena za Najaktivnijeg studenta Crne Gore. Suosnivač NVO 9 decembar, a treću godinu studiranja provela je na razmjeni u Poljskoj.

Pogledajte kako izgleda agenda konferencije:

Cilj ovog jednodnevnog događaja, koji se osim u Podgorici održava u više od 20 gradova širom Evrope, jeste da motiviše učesnike i podstakne ih da razmišljaju u potpuno novom pravcu, kao i prenese dio atmosfere sa međunarodne konferencije mladih profesionalaca i preduzetnika, LEAP Summit, koja će se održati od 11. do 13. maja 2017. godine u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu, pod organizatorskom palicom Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije – HUKI.

Učešće na LEAPin Podgorica je potpuno besplatno, kao i svi Digitalizuj.Me događaji do sada.  Važno je napomenuti da će svi učesnici LEAPin Podgorica dobiti sertifikate na kraju konferencije, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti učešće popunjavanjem formulara u nastavku. 

Author: Milena Akovic

Student na Ekonomskom fakultetu. Ljubitelj putovanja i aktivizma. U slobodno vrijeme najviše voli da čita knjige, od teorija zavjere pa do savremenih tehnologija i digitalnog marketinga.

Share This Post On

Vaše mišljenje: