Da li ste spremni za Spark.me 2015?

Brace yourselves, Spark.me is coming! 😀 Baš kao i prethodne dvije godine, i ove ćemo imati priliku da budemo dio Spark.me konferencije, jedne od najvećih marketing i IT konferencija u regionu! 🙂 Sačuvajte 31. maj i 01. jun u vašim kalendarima jer ćete, upravo tada, u hotelu Mediteran u Bečićima, još jednom osjetiti onu svima nam dobro poznatu pozitivnu energiju i kreativnost! 🙂

Kao što već znate, Spark.me je interaktivna konferencija koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da ih inspiriše da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

spark

Nakon što smo već dvije godine zaredom imali prilike da uživamo u predavanjima, startup takmičenjima, dobroj energiji koja je uvijek bila prisutna, nadamo se da ćemo vas, i ove godine, vidjeti u redovima, kako bismo opet dijelili lijepe trenutke zajedno. 🙂

Da se podsjetimo: Među predavačima koje smo imali prilike da čujemo u prethodnim izdanjima Spark.me konferencije, nastupali su svjetski poznati predavači kao što su:

  • Alf Ren, jedan od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi,
  • Dejvid Armano, direktor za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu,
  • Skot Berkun, autor nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta,
  • Toni Konrad, poznati investitor iz Silicijumske doline i direktor about.me.
Ramon de Leon, prvi potvrđeni predavač za Spark.me 2015

Ramon de Leon, prvi potvrđeni predavač za Spark.me 2015

Ove godine, prvi potvrđeni predavač na Spark.me konferenciji je ekspert za društvene medije iz Čikaga, Ramon De Leon! De Leon je pionir kada su u pitanju online prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala, povećao je prodaju za 50%, i doprinio stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje preko 7 miliona dolara. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom svijeta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.

Pogledajte kako je Ramon u Hjustonu, u julu 2014. godine, najavio Spark.me 2015:

Znamo da ste nestrpljivi da čujete ko će se osim De Leona pojaviti na Spark.me bini, ali ne možemo sve odmah da vam otkrijemo jer bismo pokvarili uzbuđenje i radoznalost.. 🙂 Na zvaničnom sajtu konferencije će se postepeno objavljivati imena ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji su postigli.

sparkme1Imamo još jednu jako finu vijest za vas! 😀 Iako je konferencija zakazana za sami kraj maja i početak juna, kotizacije možete kupiti već sada na zvaničnom sajtu konferencije! 🙂 Puna cijena karte iznosi 250€, međutim, od danas je u prodaju pušteno 50 karata po promotivnoj cijeni od samo 50€, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 30€ (woohoo :D)! Iskustva od prethodne dvije godine su pokazala da za konferenciju vlada ogromno interesovanje i da svi žele što prije da osiguraju svoje učešće. Požurite i obezbijedite svoje kotizacije po ovim super povoljnim cijenama! 🙂 Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2015. godine.

Postarajte se da ne propustite Spark.me, najveći spektakl u prvoj polovini godine! Vidimo se 31. maja i 1. juna u Budvi na najboljoj marketing i IT konferenciji u regionu! 🙂

Author: Danica Čelebić

Studentkinja Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i alumna La Sapienza rimskog univerziteta. Adventure seeker! :D Uživa u izazovima i voli da bude izvan svoje komfort zone. Na listu stvari koje voli dodaje i putovanja, upoznavanje novih ljudi i kultura, probanje nekih novih stvari.. ;)

Share This Post On

Vaše mišljenje: