Start Trek 2014. stiže u Podgoricu!

Jeste li se već prijavili i zašto ne? A Peđa vam je već sve lepo objasnio ko, šta gde i kako. Ali hajde da se preslišamo.

starttrek4

Drugu godinu za redom Eleven će nekoliko svojih partnera, izvanrednih predavača, povesti u istraživanje startup ekosistema Centralne i Istočne Evrope, u okviru Start Trek ture. Start Trek 2014 je dvanaestodnevno putovanje kroz šest gradova koji su prepoznati kao centri startup dešavanja u regiji. U svakom gradu zakazan je lokalni događaj sa bogatim programom. Pa tako i u Podgorici.

6. oktobra Podgorica će biti četvrta po redu stanica na Start Trek turneji, nakon Istambula, Bukurešta i Beograda. Među predavačima koje ćete moći da čujete i upoznate, naći će se Salim Virani uspešan edukator iz Founder Centric, David Scanlon iz Enterprise Ireland organizacije Vlade Republike Irske odgovorne za rast i razvoj irskih kompanija na svjetskom tržištu, George Dita iz How to Web konferencije. Biće tu i Connor Murphy iz Datahug ( kako moćno ime za kompaniju – izvinite na digresiji 🙂 ), Luka Sučić iz hub:rauma.

Start Trek ekipa je na večnoj misiji izgradnje mostova među startup zajednicama Centralne i Istočne Evrope, ali ove godine dovođenjem influensera iz čitave Evrope, ceo događaj je podignut na jedan viši nivo. Ova turneja osmišljena je sa ciljem da inspiriše lokalne zajednice kroz seriju motivacionih govora, predavanja i radionica koje drže predavači iz najvećih tehnoloških zajednica u Evropi.

Besplatno i otvoreno za sve. Samo se prijavite!

Eleven je startup akcelerator, crnogorskoj digitalnoj zajednici poznat od prošlogodišnje konferencije Spark.me kada su među startapovima prjavljenim na takmičenje odabrali upravo crnogorski Tourvia.me i početkom ove godine uložili 25000€ u brilijantnu ideju ovog sjajnog tima. Digitalizju.me je, uz kompaniju doMEn koja aktivno pomaže startup zajednicu u Crnoj Gori već nekoliko godina, lokalni partner događaja i zato vas pozivamo da nam se pridružite 06. oktobra u hotelu Ramada da zajedno učimo od najboljih, istražujemo mogućnosti i pomeramo barijere. Događaj je otvoren za sve i potpuno besplatan. Ne morate imati startup kompaniju dovoljno je da imate entuzijazma i preduzetničkog duha. Dođite da zajedno učimo uz izvanredne predavače kako napraviti sopstvenu kompaniju kada imate samo ideju za proizvod. Imaćete priliku i da razgovarate sa svim predavačima, postavite pitanja i dobijete savete od njih. Ako prisustvujete događaju prijavite se ovde.

Poseban poziv za startapove – prijave još samo 2 dana!

Svi startapovi iz Crne Gori koji su zainteresovani da se predstave i pičuju pred Eleven akceleratorom imaće priliku to da učine istog dana i možda dobiju priliku da se pojave na finalnom događaju selekcije u Novembru 2014. Imate ideju? Prijavite se za pičovanje ovde.

Vidimo se u ponedeljak!

Author: Itana Prljevic

CMO i suosnivač MoreMoney.Me, platforme za novu generaciju savjetnika zasnovane na vještačkoj inteligenciji. Eko-aktivista po opredjeljenju, borac za društvene promjene po nasljeđu. Nosilac osmjeha. :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: