Prvi magazin o društvenim mrežama u Crnoj Gori

Ove godine u februaru, distribuiran je Montenegro Social Media Magazin, prvi magazin o društvenim mrežama u Crnoj Gori. Svakodnevno čitamo novitete o društvenim mrežama i sve češće ih koristimo, pa je ovaj magazin nastao da bi kvartalno informisao građane Crne Gore u štampanoj formi o novostima, okupljanjima i ostalim vijestima iz ove sfere. Magazin je u boji i sastoji se od 24 stranice, a dostupan je u Štampinim prodajnim objektima.

naslovna 11

Cilj magazina je da podigne svijest građana Crne Gore o sadržaju na društvenim mrežama i o njihovim prednostima koje kao društvo možemo iskoristiti zajedničkim snagama, kao i da informiše čitaoce o aktuelnim dešavanjima. U prvom broju ste mogli da pročitate kako su banke iz Crne Gore pronašle svoje korisnike na društvenim mrežana, o druženju tviteraša u Podgorici, zatim o portalu Roditelji.Me, kao i o sportskom informativnom portalu Reprezentacija.Me, Foursquare Day u Podgorici i ostalim temama.

Drugi broj je distribuiran prije nekolika dana i obuhvatio je sljedeće teme: Prvi studentski portal – Tragom.Me, PechaKucha mini prezentacije u Podgorici i Nikšiću, Društvena mreža koja je nastala u Crnoj Gori – Hook, Okupljanje tviteraša u Nikšiću, Digitalizuj.Me škola upravljanja internet zajednicom, Aktuelna aplikacija: Budi Odgovoran, QR Games u Nikšiću, Projekat: Crna Gora na Twitteru (@cgtvituje),  Spark.Me konferencija i ostale novosti.


nasl

Ukoliko nijeste došli do primjerka magazina na Facebook stranici i Twitter nalogu (@sm_mne) možete pronaći tekstove i ostale novosti. Redakcija Montenegro Social Media Magazina je dostupna na ovoj mail adresi: [email protected] ukoliko želite da pošaljete neke aktuelne teme iz Crne Gore ili svoje iskustvo na društvenim mrežama, a najprije neke smjernice budućim generacijama kako da ih na pravi način koriste.

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: