Još samo dva dana do takmičenja “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”

Kao što smo već pisali, Crnogorski Telekom, u saradnji sa NVO Digitalizuj.me, u petak 15. novembra, od 18 do 20 časova, organizuje takmičenje “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”. Na takmičenju će biti predstavljene biznis ideje mladih crnogorskih preduzetnika a sve to će biti uvod i priprema za predstojeći program WARP – intenzivni kurs za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope. WARP program se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra, u organizaciji njemačkog biznis inkubatora Hubraum.

Pobjednik takmičenja “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP” direktno će učestvovati u WARP programu, čiji je cilj povezivanje preduzetnika u Evropi i pružanje podrške kroz rad sa mentorima i ekspertima, kako bi se  poslovne ideje na najbolji način plasirale na međunarodno tržište. Takmičenje “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP” održaće se u prostorijama kompanije Domen (City Kvart, Lamela 3/1).

Priliku za prijavu imate još danas (četvrtak, 14.11). Da bi učestvovali, neophodno je da se prijavite na sajtu Hubrauma, sa naznakom da želite da učestvujete u takmičenju koje organizuje Telekom 15. novembra. Potom je istu prijavu potrebno da pošaljete na [email protected], a na istu adresu se mogu slati dodatna pitanja u vezi takmičenja i WARP programa. 

Sa sajta Telekoma takmičari mogu preuzeti prezentaciju koja će im pomoći da na najbolji način predstave svoje ideje.

Pozivamo i sve one koji su zainteresovani da vide mlade crnogorske preduzetnike na djelu, da nam se pridruže kao publika na samom događaju. Ulaz je slobodan i nikakva prijava nije potrebna.

Hubraum_WARP

Author: Nikola Vulic

Predavač, konsultant, zaljubljenik u sport, pen&paper RPG fanatik, gejmer (ne nužno tim redosledom). Suosnivač Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: