Pokrećemo Digitalizuj.Me školu upravljanja internet zajednicom

Kako nam se bliži proljeće i ljepše vrijeme, tako i mi iz Digitalizuj.Me ekipe dobijamo sve veću inspiraciju da pojačamo svoje aktivnosti. 🙂 Uz podršku Fonda za aktivno građanstvo (fAKT), pokrećemo novi projekat – Digitalizuj.Me školu upravljanja internet zajednicom.

Škola je namijenjena srednjoškolcima i studentima, koji žele da nauče šta je upravljanje zajednicom (community management), kako se razvija strategija komunikacije na društvenim medijima, kao i da nauče napredne tehnike korišćenja istih. Naučićete i kako napraviti izbor platforme za komunikaciju, kako upravljati Facebook stranicom, kako pratiti saobraćaj na istoj i koristiti te informacije za bolju promociju, kako izgraditi prisustvo na Twitteru, šta je to “reach”, a šta “sentiment” i još mnogo toga.

social-media-landscape

Škola će biti održana u periodu od 24. marta do 24. aprila 2014. godine. Tokom prve tri nedjelje, polaznici će slušati predavanja dva puta sedmično (ponedjeljkom i četvrtkom), u popodnevnim časovima u trajanju od 90 minuta. Nakon toga, polaznici će imati zadatak da u grupama razviju sopstveni projekat u vidu strategije razvoja zajednice za konkretnu organizaciju. Strategija će biti ocijenjena od strane stručnog žirija i polaznici koji uspješno odbrane svoj projekat će dobiti sertifikate.

Škola je potpuno besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Konkurs za prijavu je otvoren do četvrtka, 20. marta u 23:59. 🙂 Prijavu koja sadrži kratku biografiju (CV) kandidata treba poslati na mail dm [at] digitalizuj [dot] me.

Author: Nikola Vulic

Predavač, konsultant, zaljubljenik u sport, pen&paper RPG fanatik, gejmer (ne nužno tim redosledom). Suosnivač Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: