Webinar: Bitsy – alatka za kreiranje video igara

Festival inovacija British Council-a PlayUK 2020, koji ujedno predstavlja i vezu između umjetnosti i tehnologije, održaće se onlajn usled pandemije COVID-19.

PlayUK je serija digitalnih događaja koji se emituju uživo. Pozvani su svi koji žele da nauče o Ujedinjenom Kraljevstvu i žele da se povežu sa profesionalcima iz industrije igara. Tokom sledećih pet mjeseci postavljaće se video sadržaj, a održavaće se  i live sesije koje su besplatne. Mogu se priključiti svi koji imaju interesovanje za industriju igara ili kreativnu ekonomiju.

Sledeći događaj je masterclass koji će voditi Claire Morwood, a koji će se održati 27. maja i služiti kao uvod u Bitsy – malu alatku za kreiranje video igara. Možete se registrovati na linku.

Ukoliko ste zainteresovani za prethodne PlayUK webinare i učenje o procesu kreiranja igara od nagrađivanog umjetničkog direktora Lu Nascimento-a, posjetite Youtube kanal British Council-a.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: