Prijavi se za CBCG Fintech hackathon Vol 2

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da su prijave na CBCG Fintech hackathon Vol 2 koji organizuje Centralna banka Crne Gore u saradnji sa klasterom ICT Cortex i Udruženjem banaka Crne Gore zvanično otvorene

Ove godine, pravo učešća imaju zemlje WB6 (pored Crne Gore takmičenje je otvoreno za timove iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije), a nagradni fond je 15.000 EUR.

Naime, drugu godinu zaredom Centralna banka Crne Gore organizuje međunarodnu CBCG Fintek konferenciju i CBCG Fintech Hakaton, takmičenje u oblasti primjene finansijskih tehnologija.

Ovogodišnji hakaton će biti održan od 7. do 9. oktobra 2022. godine u online formatu, preko platforme Taikai, a rok za prijavu je 1. oktobar do 23:59.

Tema hakatona je „Upoznaj svog klijenta – jednostavno i sigurno“, na koju treba odgovoriti idejom i programerskim rješenjem kojim bi ovaj jednostavan i siguran metod identifikacije, dodatno omogućio brži i jednostavniji pristup građanima/klijentima u korišćenju usluga i servisa, kako privatnog tako i javnog sektora. 

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: