PowerUP: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana

Svjetska banka pokreće besplatni program “PowerUP: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana“ za više od 200 kompanija koje finansira Evropska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije pravnih lica Zapadnog Balkana (WB EDIF) i implementira Deloitte.

Riječ je o programu koji je namijenjen mikro, malim i srednjim pravnim licima i start-up kompanijama koje su u potrazi za novim načinima povećanja baze klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela usled krize izazvane pandemijom COVID-19 i koje su potencijalno zainteresovane za vanjske investicije.

Odabrane kompanije učesnice će dobiti besplatnu profesionalnu podršku i trening za jačanje otpornosti na krizu uzrokovanu pandemijom COVID-19 i dalji razvoj poslovanja, te povećanje njihove sposobnosti privlačenja investicija.

Oko 100 kompanija sa najboljim učinkom tokom programa biće pozvano da se takmiči u “PowerUP Finalu”, i predstavi svoje poslovanje ekskluzivno pozvanoj grupi investitora i poslovnih lidera. Tri najuspješnije kompanije će dobiti „Nagradu za preduzetničku izvrsnost Zapadnog Balkana“ za različite kategorije, kao i ekskluzivnu, prilagođenu poslovnu savjetodavnu podršku od strane lokalnih i regionalnih stručnjaka iz globalne kompanije za pružanje profesionalnih usluga Deloitte.

Kompanije treba da ispunjavaju sljedeće kriterijume:

  • kompanija je iz jedne od 6 zemalja Zapadnog Balkana, 
  • inovativna je,
  • posluje najmanje godinu dana,
  • zapošljava između 3-100 zaposlenih, 
  • i nudi proizvod ili uslugu koja donosi prihod na najmanje jednom tržištu.

Poslušajte više o programu u videu na AmCham Montenegro YouTube kanalu.

Prijavite se najkasnije do 30. septembra 2020. godine, tako što ćete popuniti obrazac za prijavu dostupan na sledećem linku.

Ne propustite ovu priliku, a ukoliko imate dodatnih pitanja možete kontaktirati kancelariju AmCham Montenegro.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: