Digitalizuj.Me vol.58: Nikola Jovanović – “Kako sam zeznuo sve što sam mogao da zeznem u razvoju firme i šta sam naučio iz toga”

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 58. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u petak, 21. februara, sa početkom u 18h, u Podgorici, u City kvartu, na adresi Maša Đurovića, Lamela 3-1 (preko puta restorana Per Sempre). U pitanju je predavanje pod naslovom “Kako sam zeznuo sve što sam mogao da zeznem u razvoju firme i šta sam naučio iz toga”, a predavač je Nikola Jovanović.

Događaj se organizuje u okviru Akademije digitalnog marketinga za preduzetnike koju Digitalizuj.Me realizuje zahvaljujući podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Otkako je, prije 20-ak godina, započeo profesionalnu karijeru, Nikola je radio u sva 3 sektora, uglavnom u oblastima organizacionog i razvoja ljudi, društveno-odgovornog poslovanja, te IT-a, interneta i društvenih medija.

Danas je preduzetnik, akreditovani konsultant Human Synergisticsa, čije alate koristi za lični, timski i organizacioni razvoj, a akreditovan je i za Geert Hofstede metodologiju promjene organizacione kulture. Takođe, aktivno se bavi istraživanjima na teme poput razvoja menadžera i lidera, upravljanja talentima, organizacionog razvoja, korporativnih akademija i univerziteta, digitalnog učenja i korišćenja VR tehnologija u poslovanju.

Društveno preduzetništvo je jedna od najvažnijih tema u Nikolinom životu. Zagovara i promoviše koncept već više od 10 godina kroz Udruženje HUB Beograd, a kroz Tuturutu Consulting pomaže društvenim preduzetnicima da svoje ideje pretoče u održivi poslovni poduhvat. U tome mu pomaže i lično iskustvo u razvoju startapa, iz čijeg je propadanja mnogo naučio.

Svoja razmišljanja Nikola dijeli na svom blogu, Linkedinu, ali i na velikom broju konferencija i događaja, kao što su TEDx, Digitalizuj.Me, DisruptHR, HR Week, AIESEC New Leaders Conference itd. Redovni je kolumnista časopisa HR World.

Kao i svi Digitalizuj.Me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara:

Digitalizuj.Me je nevladino udruženje koje nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Digitalizuj.Me, od decembra 2011. godine, organizuje besplatna predavanja inspirativnih i strastvenih govornika iz regiona i šire. Inovativni preduzetnici, uticajni umovi i pasionirani aktivisti govore o temama kao što su liderstvo, inovacije, urbani razvoj, upravljanje promjenama, društveni mediji, startap kompanije, zaštita životne sredine…

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: