Digitalizuj.me vol 44 – “Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?”

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 44. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u petak, 11. novembra, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart). U pitanju je predavanje pod naslovom „Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?“, a predavač je Vladimir Cerić, Content Marketing Manager u američkoj kompaniji GFI Software.

ceric-sajt

Termini „marketing“ i „PR“ se već godinama (pre)često negativno asociraju sa arogantnim i nestručnim osobama, čiji rad je teško ili nemoguće procijeniti. Ne mora da bude tako. Marketing je egzaktna struka, bazirana na poznavanju biznisa, psihologije i kanala komunikacije, čiji su rezultati precizni i, prije svega, mjerljivi. Na ovom predavanju ćete kroz mnogo pozitivnih primjera saznati kako da marketingu i komunikacijama pristupite na pravi i jedini način – onaj koji donosi vrlo jasne rezultate.

Vladimir Cerić je inženjer koji je našao svoje mjesto u marketingu i komunikacijama, gdje primenjuje inženjerske metode i logiku. Rođen je 1979. u Beogradu, završio je Saobraćajni fakultet (zato što smatra da je bitno završiti sve što je započeto), ali je vrlo rano prešao u svijet informacionih tehnologija. Karijeru je započeo kao novinar u najuglednijem srpskom IT časopisu, „PC Press“, u doba dok je Internet bio dial-up, a mobilni telefon je služio samo za pozive i SMS-ove. Prije 10 godina prelazi u vode korporativnih komunikacija, radeći prvo u lokalnoj kancelariji Microsofta, nakon toga u Siemensu, a poslednjih nekoliko godina je radio kao samostalni konsultant u oblasti marketinga sadržajem (content marketing), sa nekim od najvećih domaćih i stranih IT kompanija. Od marta 2016. vodi odjeljenje zaduženo za content marketing u američkoj kompaniji GFI Software.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno da rezervišete svoje mjesto popunjavanjem formulara u nastavku. Vidimo se u petak, 11. novembra, u 19h! 🙂

Ime i prezime

Vaša E-mail adresa

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: