Novi Spark.me govornik – Toni Konrad, serijski preduzetnik i investitor iz San Franciska

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog govornika. Riječ je o Toniju Konradu (Tony Conrad), serijskom preduzetniku iz San Franciska i investitoru u neke od najvećih tehnoloških startapova današnjice.  

Konrad je osnivač i izvršni direktor kompanije about.me, onlajn platforme koja korisnicima omogućava da na jednostavan način, kreiranjem ličnog veb sajta, predstave sebe na internetu. Bitno je napomenuti da je about.me jedna od rijetkih kompanija koja je u startap fazi kupljena od strane kompanije giganta (u ovom slučaju je to medijski gigant AOL), da bi kasnije bila otkupljena od svojih osnivača. Konrad je takođe jedan od osnivača investicionog fonda True Ventures iz Silicijumske doline, koji u svom portfoliju broji perspektivne tehnološke startapove kao što su Automattic, MakerBot, Blue Bottle Coffee, CONNECTIFIER, Glowforge, HODINKEE, High Fidelity, Typekit, Pluralsight i GrowthHackers. Konrad je i lično investirao u veliki broj tehnoloških startapova, od kojih su najpoznatiji Automattic, kompanija kreator WordPress.com-a, najpopularnijeg servisa za hosting veb sajtova koji koriste WordPress platformu, i Slack, jedan od najpopularnijih onlajn servisa za komunikaciju unutar timova. Toni Konrad se nalazi na čelu Tony Hawk fondacije koja za cilj ima pružanje pomoći ekonomski ugroženoj djeci kroz kreiranje prostora za sport i rekreaciju, prvenstveno parkova za vožnju skejtborda. Na početku karijere, Konrad je proveo devet godina u inostranstvu, radeći u Indiji, Francuskoj i Indoneziji sa Danone Grupom, fokusirajući se na ekspanziju brenda u jugo-istočnoj Indoneziji.

Tony Conrad

Tony Conrad

Karte za konferenciju Spark.me je već kupilo preko 400 ljudi iz 17 država širom svijeta. Cijena karte iznosi 250€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima, i moguće ju je nabaviti na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji i potvrđenim predavačima možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranici i Twitter profilu, kao i na Snapchatu.

unnamed

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: