Crnogorski hub:raum WARP 25-28. novembar

Kao što smo najavljivali, hub:raum Krakov WARP program dolazi u Crnu Goru. Tačnije, u periodu od 25. do 28. novembra, crnogorski preduzetnici će kroz rad sa mentorima steći dragocjeno znanje za razvoj startup biznisa i preduzetništva. Tri najuspješnija tima će dobiti Amazon Cloud Servis Paket u vrijednosti od po 5.000 USD, ali i priliku da se predstave na glavnom hub:raum Krakov WARP događaju (vidi niže).

HUB Program Accelerator Warp

Sve ovo je moguće zahvaljujući inicijativi hub:raum Krakov da WARP dovede u Crnu Goru. hub:raum je dio Dojče Telekom grupe, a čitav događaj se organizuje uz podršku Crnogorskog Telekoma i NVO Digitalizuj.Me. Partner ove inicijative je Huawei, vodeća kompanija u segmentu ICT rješenja.WARP organizatori

Tražimo Startup kompanije

Organizatori traže timove koji stvaraju inovativne ideje u oblasti IT, Interneta i mobilnih tehnologija, a koji imaju jasno definisanu inovativnu ideju ili već postojeći projekat. Proces prijavljivanja traje do 19. novembra, a program je besplatan. Organizatori ne potražuju dio kapitala od učesnika.

O benefitima učestvovanja u hub:raum akceleracijskim programima najbolje svjedoči iskustvo Alexandra Diatlova, koosnivača Ecoisme, startap kompanije koja predstavlja jednu od investicija u portfoliju hub:raum Krakow programa: ”2013. godine smo učestvovali u prvom izdanju programa, i otad se naš projekat razvio zahvaljujući podršci hub:rauma. Odluka da učestvujemo u radionicama bila je najbolja stvar koju smo mogli uraditi. Dotad smo već bili osvojili nekoliko takmičenja za startap kompanije u Evropi, i napravili smo uspješnu kampanju na Indiegogo web sajtu, koja nam je pomogla da skupimo sredstva za razvoj našeg proizvoda”.

Danas, Ecoisme je najinteligentniji svjetski sistem za monitoring utroška energije u domaćinstvu, koji potrošačima i vlasnicima domova pruža pojednostavljeno rješenje za smanjenje potrošnje energije u domaćinstvu.

Stoga, PRIJAVITE SE OVDJE jer vas čeka ovo ukoliko se plasirate među 3 najbolja:

 

Author: Predrag Lesic

još uvijek se pronalazim :D

Share This Post On

Vaše mišljenje: