Digitalizuj.me 41. događaj – “Promotivne kampanje kandidata za predsjednika SAD” – Denis Kolundžija

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 41. po redu Digitalizuj.me događaj, pod nazivom “Promotivne kampanje kandidata za predsjednika SAD”. Predavač je Denis Kolundžija, slobodni novinar iz Novog Sada i osnivač bloga Vojvodjanska.rs. Besplatan događaj će se održati u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart), u utorak, 26. aprila, sa početkom u 19h.

Kolundžija je najveći dio svoje, skoro 20 godina duge, novinarske karijere proveo u novosadskom listu “Dnevnik”. Dugo i strastveno prati Skupštinu Vojvodine, a Vojvodjanska.rs je politički blog koji je fokusiran na rad Skupštine AP Vojvodine. O Skupštini Vojvodine objavio je knjigu “Višestranačka Skupština AP Vojvodine 1992-2012.”

Denis Kolundzija

Druga Kolundžijina strast su američki predsjednički izbori, koje je počeo da prati 2000. godine. Kao novinar novosadskog “Dnevnika”, još 2004. godine prognozirao je da će malopoznati senator iz Ilinoisa, izvjesni Barak Husein Obama, najdalje za 12 godina postati predsjednik SAD. O aktuelnoj kampanji za predsjedničke izbore u SAD piše za beogradski nedeljnik “Vreme” i povremeno drži predavanja. Onako kako neki prate sportske događaje na TV sa prijateljima, Kolundžija sa svojim prijateljma, okupljeni u #KitchenKabinet, već osam godina “pred malim ekranima” TV i još manjim ekranima telefona prati predsjedničke izbore, izbore za Kongres, te stranačke predizbore.

Već 30 godina Kolundžija se najviše raduje mjesecu januaru, jer se tada tradicionalno vozi “reli nad relijima” – Dakar reli. I o svojoj trećoj strasti uživa da piše…

Denis Kolundzija 2

Događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti se za učešće popunjavanjem formulara: 

 

 

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: