Otvorene ideje – spremite se za finale!

Polufinalno glasanje za takmičenje Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru je počelo u srijedu, 20. maja sa 50 polufinalista – po 10 za svaku od 10 opština. Nakon četiri dana glasanja, publika i žiri su zajednički odlučili koje tri ekipe u svakoj opštini će učestvovati u velikom finalu, koje će biti održano u četvrtak, 28. maja u Eko zgradi Ujedinjenih nacija u Podgorici.

otvorene ideje nasl

Kao što je objašnjeno pravilima od samog početka, u ovoj fazi publika i žiri su učestvovali sa po 50% glasova u odlučivanju ko će biti finalisti Otvorenih ideja. U slučaju izjednačenog broja bodova, presuđivalo je to kojoj ekipi je stručni žiri dodijelio više poena. Ukupne rezultate glasanja, kako publike tako i žirija, nećemo objavljivati odmah. Razlog je što bi objavljivanje rezultata moglo da utiče i na žiri i na publiku u tome kako će glasati u finalu. Iz tog razloga, kao i kod prve faze, svi rezultati će detaljno biti objavljeni na našem sajtu, nakon završenog finala u četvrtak.

Glasanje za finale je počelo u ponedjeljak, 25. maja, i trajaće sve do četvrtka, do početka finala. Zbog toga, uključite se još jednom i glasajte, kako bi  na taj način pomogli da budu izabrani najbolji projekti u svih pet opština – Beranama, Mojkovcu, Rožajama, Šavniku i Žabljaku.

Finalisti Otvorenih ideja po opštinama su:

 

Fin 1

Fin 2

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: