Prilika za ljetnju praksu – Coke Summership

I ove godine, crnogorskim studentima je pružena prilika da steknu sjajno iskustvo. Coca-Cola Hellenic Crna Gora drugu godinu zaredom pokreće program ljetnjih praksi – Coke Summership! Zainteresovani studenti završnih godina, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine i polaznici master studija crnogorskih fakulteta do 4. maja mogu da se prijave za program ljetnje prakse Coke Summership, koji organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora. Prijavljivanje kandidata moguće je popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon organizovane selekcije, izabrani kandidati obaviće ljetnju praksu u kompaniji tokom jula i avgusta.

Coke Summership

Kako organizatori naglašavaju, ovaj program za cilj ima da stečena teorijska znanja kandidata nadogradi praktičnim i omogući im sticanje relevantnog profesionalnog iskustva!

Definitivno najbolji način da shvatite što vas očekuje od potencijalnog učešća u ovom programu je da čujete iskustva jednog od učesnika prethodnoh Coke Summershipa, Milosava Miličića, koji kaže da je prošle godine ovom praksom stekao dragocjeno iskustvo i preporučuje mladima da se prijave i pomjere svoje profesionalne granice: “Iskustvo sa Coke Summership-a predstavlja radikalan zaokret u odnosu na uobičajene prakse, najviše zahvaljujući pristupu koji spaja teoriju i praktično znanje na terenu. Zahvaljujući ovom programu, stekli smo uvid u zdravo, društveno odgovorno, ali i uspješno poslovanje. Kao najvažnije iskustvo izdvojio bih to što smo od iskusnih kolega iz kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora naučili kako da sprovodimo ideje usmjerene na unaprjeđenje poslovanja i koliki je značaj komunikacije među zaposlenima za ostvarivanje postavljenih ciljeva.”

Vještine poput upravljanja projektima i prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Svi studenti koji uspješno prođu program dobijaju sertifikat o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora…

Dodatne informacije o Coke Summership ljetnjoj praksi možete pronaći na sajtu www.cokesummership.com, a nama ostaje samo da poželimo sreću svim prijavljenim kandidatima! 🙂

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: