Super Bowl 2015 – Top pet reklama

Svake godine, kompanije plaćaju ogromne količine novca da bi njihove reklame bile puštene tokom legendarnog Super Bowla. Nekad je glavni razlog ovome bio ogroman broj gledalaca koji su pratili ovaj događaj, a danas je mnogo više u pitanju tradicija Super Bowl reklama. Ove godine je bilo dosta reklama za pamćenje, ali nisu sve zapamćene iz pravih razloga. Od Kim Kardashian koja ismejava samu sebe, post-apokaliptičnih noćnih mora, pa do letećih prasića, mi vam donosimo pet najboljih reklama Superbowla 2015 godine po našem mišljenju:

5. Loctite Glue

Ova kompanija za pravljenje lepkova je  bila nepoznata – sve do sada! Zahvaljujući ovoj nezaboravnoj i zaraznoj reklami – sve više ljudi se zanima za samu kompaniju!

4. Esurance

Pogledajte reklamu Esurancea i saznajte kako su uspeli da vaskrsnu čuvenog Waltera Whitea iz legendarne serije “Breaking Bad” i čime se on to sada bavi.

3. BMW

Auto industrija, već tradicionalno, ima genijalne reklame na Super Bowlu (ako izuzmemo Mercedes). 🙂 Jedan od mojih favorita počinje neslavnim klipom iz 1994. godine na kome Bryant Gumbel svojoj koleginici Katie Couric postavlja pitanje “Šta je to internet?” Sledeći trenutak se dešava u 2015. godini, a kakav je rasplet priče – pogledajte sami.

2. Snickers

Reklamna kampanja za Snickers “Kad si gladan nisi sav svoj” do sada je “ugostila” poznate glumce kao što su Betty White, Abe Vigoda, Aretha Franklin i Liza Minnelli, ali ove godine su je podigli na još viši nivo. Ove godine se u reklami pojavljuju Danny Trejo i Steve Buscemi, a kakav je tok radnje – pogledajte u video ispod! UPOZORENJE: Smeh je zagarantovan! 🙂

1. Clash of Clans 

Ova godina je definitivno bila rezervisana za zvezde koje se rugaju same sebi. Od čuvenih selfiea Kim Kardashian do Liam Neesona koji besprekorno glumi svog lika iz filma “Taken”, i obećava osvetu svim igračima svima poznate igrice Clash of Clans.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: