Eleven želi da investira 100 000€ u vaš stratup

Sećate se kako smo se pre nekoliko sedmica radovali uspehu TourViaMe, prvog crnogorskog startapa koji je uspeo ući u neki investicioni fond i tako se pridružio petoj generaciji Eleven akseleratora? Momci su se već smestili u Sofiji, kuvaju punom parom, i sa njihove strane nam svakodnevno pristižu oduševljenja programom, prilikom koju su dobili i iskustvima koja stiču. Danas, iz Eleven-a stižu ponovo sjajne vesti za startapere i sa zadovoljstvom ih prenosimo! Najavljen je novi program investiranja u iznosu od 100 000€. Malo li je? 🙂

Da se podsetimo

Sa Elevenovim programom ste se mogli upoznati na Spark.ME konferenciji prošle godin, kao i u sklopu Start Trek turneje kada smo organizovali meetup u okviru kojeg su se startapovi mogli predstaviti investitotirma.

Eleven Accelerator Venture Fund je akcelerator  i seed fond, deo EUR12million. Osnovan je sa idejom da ulaže između 25 000 i 200 000 eura u nove startapove. I to fokusirani isključivo na startupe koji dolaze iz Centralne i  Istočne Evrope.  Eleven , iako relativno mlad, jer postoji tek dve godine, je prilično iskusan startap akcelerator. Poseduje veliku mrežu mentora i kontakte s mnogim investitorima i ljudima iz različitih industrija.

Njihov dosadašnji program, koji obuhvata ulaganje od 2,9 miliona eura u 57 startupa, podrazumevao je investicije u visini od 25 000€ sa mogućnošću dodatnog ulaganja do 150 000€.

eleven-transparent

Kako do investicija

Od početka februara, paralelno će postojati još jedan program ivestiranja Eleven 100, koji obezbeđuje 100 000€ investicija u izabrani startup. Fokus ovog programa je na one startupe koji su u zrelijoj fazi, već su obezbedili početne investicije, dokazali vrednost svog finalnog projekta, i treba im “samo malo” pomoći da finiširaju i naprave bum na tržištu.

Bilo da tek počinjete razvijati svoju briljantnu ideju i tražite prve investitore i mentore koji bi vas usmerili i pomogli u daljem usmeravanju ili ste blizu lansiranja i samo na korak od krajnjeg cilja, za oba programa možete aplicirati do 28. Februara na sajtu Elevena www.f6s.com/elevenS6 .

 

 

Author: Itana Prljevic

CMO i suosnivač MoreMoney.Me, platforme za novu generaciju savjetnika zasnovane na vještačkoj inteligenciji. Eko-aktivista po opredjeljenju, borac za društvene promjene po nasljeđu. Nosilac osmjeha. :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: