FONIS je otvorio prijave za projekat Studenti studentima!

Studenti studentima je edukativan projekat Udruženja studenata informatike FONIS, koji se tradicionalno održava već dugi niz godina, a za cilj ima prenošenje različitih znanja, kako iz IT oblasti, tako i iz menadžmenta i dizajna. Projekat je namijenjen studentima svih fakulteta u Srbiji koje zanimaju ove oblasti i žele da prošire svoja znanja i praktično ih primijene. Glavna zamisao projekta jeste spajanje studenata koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti sa studentima koji svoje stečeno znanje iz te oblasti žele da podijele sa drugima.

Ovogodišnji projekat se održava 15. i 16. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka. Sastoji se od deset dvodnevnih radionica i panel diskusije na kojoj će stručnjaci iz kompanije Grid Dynamics podijeliti svoja znanja i iskustva. Radionice prekrivaju različite oblasti od SEO-a i Agile-a, preko Figme i After Effects-a, do Python-a, Unity-ja, Jave, ASP.NET-a, Blockchain-a i React JS-a. Na njima će delegati imati priliku da od svojih kolega nauče o željenoj temi, dok će se oni kao predavači potruditi da razriješe sve nejasnoće koje se jave tokom predavanja.

Na projektu ćete imati priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 9. oktobra na sajtu s2s.fonis.rs gdje možete naći više informacija o projektu. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na Instagram profilu @fonis_fon.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

1 Comment

  1. Jedina studentska organizacija koja nesto vredi. Sve ostale su totalna glupost bez liderstva

    Post a Reply

Vaše mišljenje: