Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane startape da se prijave na Elevator Lab Challenge South-East Europe. Timovi koji se uključe u takmičenje imaće priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rješenja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema. Prijave su otvorene od 11. oktobra do 14. novembra 2021. godine.

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz pet tematskih oblasti, a pored Srbije, prijave su otvorene za timove iz regiona Jugoistočne Evrope.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave za učešće u nekoj od sledećih pet kategorija:

1. Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća

2. Napredna analitika i vještačka inteligencija

3. Plaćanja i obrada transakcija

4. Velike korporacije i institucionalni klijenti

5. ESG rješenja

Elevator Lab Challenge

Elevator Lab Challenge

Polufinalna takmičenja ove godine odvijaće se online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije kao prethodnih godina, i biće organizovana tokom novembra i decembra.

Najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 €, mogućnost da razviju pilot projekat sa nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rešenja integrišu u sisteme Raiffeisen banke i tako dođu do 2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale.

Elevator Lab Challenge South-East Europe biće okončan gala događajem na kome će pobjednici takmičenja dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 10.000€. Dodatno, regionalni pobjednik će imati priliku da se predstavi rukovodstvu banke organizatora kao i Raiffeisen Bank International-a na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proljeće 2022. godine, te da dobije stručne savete o poslovnim prezentacijama i personalizaciji predstavljanja poslovnim klijentima.

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe se nalaze na linku.

Prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori.

Elevator Lab Challenge South-East Europe sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: