Prijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com za početnike“

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. 

U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Hercegovini” putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog  turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i vještine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namijenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. 

Pomenuto istraživanje je pokazalo da je preko 90% ispitanika u sve tri države čulo za Booking.com platformu, ali ih je samo oko 60% koristilo u protekloj godini. Stoga smo riješili da prva u nizu radionica baš bude posvećena Booking.com platformi. 

Ako želite da naučite kako da aktivirate profil na ovoj platformi i pozicionirate svoj biznis u njenim okvirima, potrebno je samo da popunite kratku prijavu na ovom LINKU, stići će vam email sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u srijedu, 21. oktobra, u 18:30h. Učešće je potpuno besplatno. Jedini uslov koji je potreban kako biste kreirali Booking.com profil, a samim tim i učestvovali na radionici, jeste da posjedujete profil na Facebook mreži. 

Šta možete da naučite i čujete na prvoj Booking.com radionici? Glavne karakteristike i benefite ove platforme, dobre primjere iz prakse, kako da kreirate profil da je u skladu sa vašim potrebama i biznisom, kako da postavite sve potrebne informacije o vašoj ponudi i da kreirate način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking.com dobićete od Igora Stojanovića koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namijenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad unaprijede svoje vještine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

4 Comments

  1. Sinoć sam bila učesnica prve radionice “Booking za početnike” i želim da prenesem svoje impresije sadržajem prezentacije, pripremljenošću predavača, savjetima koje je izložio vezano za profil na Bookingu, pozitivnim i manje dobrim stranama platforme. Jedva čekam narednu radionicu pa da zajedno napravimo profil:-) Bravo za ovakav tip radionica, zaista nam pomažete da budemo bolji u svom poslovanju.

    Post a Reply
  2. Predavanje o bookingu je bilo vrlo poucno. Predavac nas je upoznao sa pocetnim koracima i ovim kanalom prodaje, bio je vrlo jasan i precizan u prenosenju informacija. Jedva cekam sledece predavanje. Ivana Kuznjecov

    Post a Reply
  3. Poucno i zaista dobro odradjeno predavanje. Preglednost, organizacija, saveti i teme radionice su samo deo razloga zasto ovakvi projekti mnogo vrede. Ovim putem zelim da se zahvalim Igoru Stojanovicu, koji je sa nama podelio svoje dugogodisnje iskustvo!

    Post a Reply
  4. Predavac je na jasan i veoma zanimljiv nacin predstavio poslovanje putem Booking.com platforme. Sa nestrpljenjem iščekujem sledeću radionicu!

    Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Besplatna online radionica „Booking.com za početnike“ | Turistički žurnal - […] Izvor: Digitalizuj.Me […]

Vaše mišljenje: