Novi Spark.me govornik – Brajan Solis, marketing stručnjak i autor nekoliko biznis bestselera

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime glavnog predavača na konferenciji. Radi se o Brajanu Solisu (Brian Solis) iz San Franciska – jednom od najpoznatijih marketing stručnjaka, analitičara i pisaca na svijetu.

Solis je glavni analitičar u konsultantskoj kući Altimeter Group, koja se bavi istraživanjima u oblasti novih tehnologija, društvenih medija i privatnosti podataka na Internetu. U fokusu Solisovih istraživanja nalazi se uticaj digitalnih tehnologija na pojedinca, organizacije, kao i razvoj društva u cjelini. Solis sarađuje sa vodećim globalnim brendovima, izvršnim direktorima najvećih svjetskih kompanija, poznatim ličnostima i startapovima kako bi im pomogao da razviju inovativne poslovne strategije i da budu predvodnici digitalne revolucije.

Brian Solis - Photo 2

Solis je autor nekoliko bestselera na temu uticaja novih tehnologija na budućnost biznisa, među kojima su “What’s the Future of Business”, “The End of Business as Usual” i “Engage”. Njegova poslednja knjiga, “X: The Experience When Business Meets Design”, predstavlja iskustvo (doživljaj) kupca kao novi, ključni, faktor u izgradnji brenda i kreiranju lojalnih klijenata. Solis je priznati i veoma traženi međunarodni govornik koji svoju viziju i iskustvo dijeli na konferencijama i događajima širom svijeta.

Solisovi članci se redovno pojavljuju u vodećim svjetskim časopisima na temu marketinga i vođenja biznisa, kao što su Ad Age, Forbes, Wired i VentureBeat. Njegov blog se smatra jednim od vodećih marketing i poslovnih blogova na svijetu. Solis vodi Revolution, popularni onlajn video serijal koji se bavi trendovima i najboljim praksama iz oblasti tehnologije, u kojem je imao priliku da ugosti poznate ljude iz svijeta bisnisa, sporta i medija, kao što su Kejti Kurik (Katie Couric), Mark Barnet (Mark Burnett), Šakil Onil (Shaquille O’Neal), Bili Korgan (Billy Corgan), i Gaj Kavasaki (Guy Kawasaki).

Brian Solis - Photo 6

Ovo je prvi put da se Brajan Solis pojavljuje kao predavač na nekoj konferenciji u regionu, pa organizator poziva sve zainteresovane da kupe svoju kartu na vrijeme. Karte je već kupilo preko 350 ljudi iz 17 država širom svijeta. Cijena karte za konferenciju Spark.me iznosi 250€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima, i moguće ju je nabaviti na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji i potvrđenim predavačima možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: