Otvoreni poziv kompanijama za prijavu projekata na Belgrade Venture Forum

Belgrade Venture Forum je najveći regionalni investicioni forum koji za cilj ima ostvarivanje direktnih kontakata malih i srednjih preduzeća sa investitorima. Forum se održava 5, 6. i 7. novembra 2014. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

I ove godine, preduzetnici iz čitavog regiona će imati priliku da na Belgrade Venture Forumu ostvare kontakt sa preko 40 stranih i domaćih investitora spremnih da ih upoznaju i podrže njihov dalji razvoj kroz investiciju i druge vrste podrške, u različitim segmentima razvoja.

Screen Shot 2014-09-12 at 11.51.45

Investitori dolaze iz svih krajeva svijeta, od Izraela do SAD, i ulažu u sve faze razvoja, od ideje do već uspješne kompanije, pokrivajući vrijednosti od 25.000 evra sve do 5 miliona evra investicija.

Preduzetnici koji žele da dobiju priliku da se direktno predstave investitorima i omoguće svojoj kompaniji da se na ovaj način dalje razvija, mogu da se prijave na Takmičenje kompanija BgVF2014 na ovom linku.

Rok za prijave je do 5. oktobra 2014. godine. Sve kompanije i timovi koji se prijave će biti “pregledane” od strane nezavisnog investicionog žirija, a do 40 najboljih će biti pozvano da se predstavi na Belgrade Venture Forumu 2014. Za predstavnike kompanija koje budu odabrane, učešće na Belgrade Venture Forumu je potpuno besplatno! 

Evo i komentara nekih od učesnika prošlogodišnjeg Foruma:

 “Ako ste u preduzetništvu, BgVF je događaj na kome morate da budete. To je velika prilika da se uhvati korak sa svetom i “must be” mesto za umrežavanje i povezivanje, ako ste ozbiljni u tome što radite.”  – Vujadin Divjak, Fliiby LLC

“Kada tražimo projekte i kompanije u koje ćemo da uložimo, mi, prije svega, tražimo jake ljude i timove, one koji su spremni da istražuju. Za nas je važno da je projekat originalan i da ima potencijal da se razvije. Mi investiramo 500 miliona dolara u 150 projekata godišnje, i imamo šest partnera koji traže projekte u Centralnoj i Istočnoj Evropi.” – Klaus Konrad, Investment Director @ Intel Capital

Pogledajte kako je bilo na Belgrade Venture Forum 2013:

Srećno!

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: