#TelenorProdavnice stižu u 13 gradova Crne Gore!

Mjesec februar osim što je karakterisalo izrazito lijepo vrijeme dodajemo mu još jednu karakternu crtu – početak akcije modernizovanja Telenor Prodavnica u 13 gradova Crne Gore. Već smo kao ekipa i svakako podrška na društvenim mrežama prisustvovali otvaranju u Ulcinju, pa vam prenosimo dio atmosfere uz intervju sa Adrijanom Husić – specijalistom za odnose sa javnošću i društveno odgovorno poslovanje.

 LX0_8752

Početkom mjeseca, tačnije 3. februara otvorena je prva modernizovana #TelenorProdavnica u Ulcinju. Možete li nam reći kako je proteklo otvaranje?

Uprkos pozitivnoj tremi koja postoji pred početak svakog novog projekta, otvaranje prve u nizu #TelenorProdavnice je prošlo sjajno. Prije svega, poslužilo nas je lijepo vrijeme, zaposleni u prodavnici kao i korisnici koji su nam se pridružili 3. februara su bili jako zadovoljni novim enterijerom i ponudom telefona. Korisnike je najviše obradovao “Točak zabave” i pokloni koje smo toga dana dijelili. Pokloni su i dalje tu, za one koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor. I ovog puta smo se trudili da utiske sa otvaranja prenesmo i našim korisnicima na društvenim mrežama, a po reakcijama na Facebook-u i Twitteru vidimo da se korisnicima dopada novi koncept i da dosta njih već sada iščekuje sa nestrpljenjem nova otvaranja.

Zbog čega ste se opredijelili za redizajn prodavnice?

Redizajn #TelenorProdavnica je projekat na koji smo kao kompanijia veoma posnosni, a značajan je i za naše korisnike i zaposlene. Razloga je više. Potrebe naših korisnika su sve sofisticiranije, pa smo sa tim u vezi htjeli da dodatno ojačamo kvalitet usluge u prodavnicama širom Crne Gore. Nove #TelenorProdavnice zaista izgledaju lijepo i odgovaraju i na najvisočije svjetske standarde u dizajnerskom, tehnološkom i smislu ponude pametnih uređaja. Telenor Pametna mreža i ponuda uređaja i servisa su kroz nove #TelenorProdavnice sada mnogo bliži samim korisnicima, jer novi dizajn omogućava bolju interakciju sa korisnicima i njima prije svega olakšava da dođu do onoga što žele. To je vidljivo već samim ulaskom u nove #TelenorProdavnice. Tople boje, drugačiji materijali, sam raspored samo su neki od detalja koje sada već svi primjećuju i komentarišu.

1620605_714851915214574_1712967229_n

Točak zabave prvi put se zavrtio u ovom gradu, da li nas čeka i u sljedećim gradovima na Telenorovoj mapi?

Točak zabave je naše malo iznenađenje za stare i nove korisnike, prolaznike koji nam se pridruže na otvaranju. Svaki od narednih gradova u kojima smo najavili otvaranje će imati svoj “točak zabave” i iznenađenja za sve koji dođu na otvaranje. Pokloni koje smo pripremili su i ovoga puta zanimljivi, i specifični su za Telenor.

Osim Ulcinja u kojim još gradovima će biti otvorene modernizovane #TelenorProdavnice?

Sve postojeće #TelenorProdavnice biće renovirane u prvoj polovini ove godine, a planirano je i otvaranje novih. Neke od postojećih ćemo i preseliti, kako bismo bili dostupniji našim korisnicima. Posebno nas raduje otvaranje novih, upravo zbog korisnika u ovim gradovima koji su često iskazivali potrebu da budemo baš u njihovom gradu.

1655701_718386598194439_7291113_o

Otvaranjem prodavnice u Ulcinju označen je početak jednog od najvećih ovogodišnjih projekata kompanije, u sklopu kojeg će postojeće prodavnice dobiti novi i modernizovan izgled. Koliko vam je bitna podrška društvenih mreža u ovom projektu? 

Društvene mreže više nijesu samo podrška, ili dodatna vrijednost, već sredstvo komunikacije koje morate pametno koristiti ako želite da vaša kampanja uspije. Sam koncept #TelenorProdavnice promoviše interaktivnost pa je vjerujemo komunikacija na društvenim mrežama upravo i neophodna.

Primjer komunikacije tokom #SmartKaravana kada smo promovisali našu Pametnu mrežu i išli u susret korisnicima kako bismo čuli šta zapravo misle o mreži, aktivnosti tokom #SparkMe konferencije i kompletan rad na #SurfujPametno projektu neki su od dobrih primjera kojima se vodimo i sada.

Naravno, ne nailazimo u svakom gradu na jednak odziv, ali to je vjerujem očekivano jer društvene mreže kod nas ipak nijesu zaživjele u onom idealnom smislu i nerijetko se dešava da se komunikacija dešava između određene grupe ljudi. Ali, to je karakteristično za svaki početak i mišljenja sam da ovakve kampanje ujedno i promovišu društvene mreže i aktivnost na njima.Ono čime se mi svakako vodimo je širenje informacija na brz i jednostavan način zbog čega nastojiom da tokom svih naših aktivnosti, a posebno prlikom otvaranja #TelenorProdavnica, imamo takozvane live stream-ove na društvenim mrežama kada prenosimo sve najvažnije informacije, kao i djelić atmosfere korisnicima Twitter i Facebook zajednica.

Dok smo izvještavali sa otvaranja, uspjeli smo da postavimo par pitanja djevojci koja je Supervizor u Telenor Prodavnici u Ulcinju, Biljani Đalović.

DSC_9164 (Large)

Kakvo je Vaše dosadašnje iskustvo u Telenoru i po Vašem mišljenju da li je “pun pogodak” ova modernizovana prodavnica u Ulcinju?

Moje iskustvo je pozitivno, u Telenoru sam zaposlena već petnaest godina. Na ovoj poziciji sam od 2000. godine. Veoma sam zadovoljna modernizovanim prodavnicama i svakako jeste pun pogodak jer potencijalni korisnici i kupci sad mogu lakše doći do informacija za bilo koji sektor usluga.

Da li za svakoga ima ponešto? Djecu, penzionere, zaposlene, kao i za ljude koji su u biznisu?

Naravno, svako od njih u našim prodavnicama može pronaći nešto za sebe. Tokom otvaranja su bili posebni popusti i razne akcije, a spremili smo i poklone, tako da im preporučujem da zasku rukave za sljedeća otvaranja!

#TelenorProdavnice su karakteristične po podijeljenim sektorima u raznim bojama – Internet u žutoj boji, Pripejd je zelene boje, Postpejd plave, a Biznis sive. Koliko Vam je lakše sa sad već podijeljenim sektorima usluživanja?

Mnogo nam je lakše, jer od sad možemo uz modele da im objasnimo i kada su već kod tog sektora opredijelimo se samo za te akcije i malo šire im objasnimo o čemu se radi. Zaista je funkcionalnije, a sami dizajn je prelijep.

Kako je bilo na otvaranju, kao i govor izvršnog direktora Telenora Crne Gore Majkl Malveba
možete pogledati OVDJE.

Digitalizuj.Me ekipa će biti prisutna i u ostalim gradovima u kojima će biti otvorene modernizovane, a ponegdje i nove #TelenorProdavnice. Očekujte naše izvještaje. 🙂

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

1 Comment

  1. Pravo osvezenje i promjena na bolje,konacno je poslovnica u skladu s brendom.
    Smatram da ce uz profesionalanost, efikasnost i ljubaznost nasih dragih koleginica iz Ulcinja, korisnicki dozivljaj biti na visokom stepenu zadovoljstva.

    Svaka cast.

    Post a Reply

Vaše mišljenje: